Coördinerend (Senior) Secretaresse

Coördinerend (Senior) Secretaresse

Geplaatst Deadline Locatie
13 dec 15 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als Coördinerend Senior Secretaresse kom je te werken op het Secretariaat van de Facultaire Dienst van de Erasmus School of Economics. De functie is gericht op het uitvoeren van secretariële, administratieve en organisatorische dienstverlening voor de Facultaire Dienst en tevens de interne aansturing van het Secretariaat zelf. In je dagelijkse werk heb je overleg met de Directeur Bedrijfsvoering, met HR, met de Office Manager en ook met de andere Secretariaten.

 

Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt in het team van 3 secretaresses en ben je zelf ook eerste aanspreekpunt voor de Decaan en de Directeur Bedrijfsvoering van de faculteit. Je bent een spin het web, je geeft ondersteuning op verschillende gebieden en je bent verantwoordelijk voor een soepele workflow. De diversiteit aan werkzaamheden en het omgaan met mensen is iets wat je leuk vindt en je doet je werk met een glimlach. Daarnaast kun je mensen met je meekrijgen en inspireren als functioneel leidinggevende.

 

Doel van de functie

  • De processen efficiënt en effectief laten verlopen.
  • De dagelijkse operatie van het Secretariaat op een pro-actieve manier mogelijk maken.
  • Faciliteren dat de medewerkers die van de diensten gebruik maken, hun eigen functie optimaal kunnen uitvoeren.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Voor deze stevige rol zijn we op zoek naar een professional die zich verbonden voelt met de ambitie om een positieve impact op de faculteit te hebben. Dit alles met het oog voor relaties, met tact en gevoel voor dienstverlening die past in een academische omgeving. Je houdt van service verlenen en ontzorgen en je bent een echte regelaar. Je bent innovatief, zelfsturend en gestructureerd. Je kunt hoofd- en bijzaken onderscheiden, vindt het leuk om een strakke planning te maken, maar je bent ook bereid er vanwege veranderende omstandigheden vanaf te wijken, waarbij je het doel voor ogen houdt. Je denkt vooruit en komt met initiatief. Met je nuchtere mentaliteit en humor weet je mensen voor je te winnen.

 

Daarnaast beschik je over:

  • HBO werk- en denk niveau.
  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring als Directie Secretaresse, PA of PMO.
  • Ervaring als functioneel leidinggevende.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (C1CEFR).

 

Arbeidsvoorwaarden

WAT BIEDT DE ERASMUS UNIVERSITEIT JOU?

  • Een bruisende rol, waarin je mede vorm geeft aan excellente ondersteuning.
  • Een uitdagende internationale werkomgeving.
  • Een salaris in schaal 9 (afhankelijk van ervaring tussen de EUR 2900 en EUR 3900 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband - 38 uur)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%
  • In eerste instantie bieden wij een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband.

Werkgever

Erasmus School of Economics

Op de faculteit ESE, Erasmus School of Economics. Binnen de faculteit bestaan vier verschillende capaciteitsgroepen (Bedrijfseconomie, Algemene Economie, Toegepaste Economie en Econometrie) en daarnaast een aantal ondersteunende diensten. De faculteit wordt geleid door het Bestuurs Team, bestaande uit onder meer de Decaan, de Vice-Decaan Onderzoek, de Vice-Decaan Onderwijs en de Directeur Bedrijfsvoering. Het team waar de vacature ontstaan is betreft het Secretariaat Facultaire Dienst. De Senior Secretaresse rapporteert direct aan de directeur bedrijfsvoering van de faculteit. De Facultaire Dienst kent zo’n 60 collega’s en het Secretariaat bestaat uit 3 collega’s. Het Secretariaat ondersteunt onder meer de volgende afdelingen: het Decanaat (met inbegrip van het Bestuur Team en het Bestuurssecretariaat), Marketing- en Communicatie, Business Control, Business Information- and Application Management, Office Management, Legal Advice, Privacy Office en het Secretariaat van de medezeggenschap. De Facultaire Dienst is de afgelopen jaren flink gegroeid en kent veel jonge medewerkers. Meer informatie over de faculteit (Erasmus School of Economics) vind je op www.ese.eur.nl

 

De faculteit Erasmus School of Economics is onderdeel van de Erasmus University Rotterdam (EUR).

De EUR heeft als overkoepelende missie ‘het creëren van positieve maatschappelijk impact’, die richting geeft aan de strategie en prioriteiten voor de periode 2020-2024. Onder andere staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Kerngedachte van de onderwijsvisie van de EUR: leidt studenten op tot verbindende wereldburgers die een actieve rol hebben in de ontwikkeling van academische kennis voor de samenleving. De afgelopen 6-10 jaar is de EUR sterk gegroeid én geïnternationaliseerd. Ook ontwikkelt de bedrijfsvoering van de EUR zich verder naar klantgerichtheid, zakelijkheid en pro activiteit. Meer informatie over de EUR vind je op www.eur.nl

 

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • HBO
  • ESE/13122019

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you