Regisseur circulaire economie en klimaat

Regisseur circulaire economie en klimaat

Geplaatst Deadline Locatie
13 feb 1 mrt 's-Hertogenbosch
Maak jij je zorgen om het klimaat?

Functieomschrijving

Vind je ook dat we kringlopen moeten sluiten en daar ons denken en doen op moeten inrichten? En ben je een verbinder in hart en nieren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
Werken met water wordt steeds belangrijker. Het vraagt om kennis, ambitie, innovatie en co-creatie om de kwaliteit en de veiligheid van het water te waarborgen en duurzame oplossingen te ontwikkelen. In het oosten van Brabant zorgt waterschap Aa en Maas voor veilig, voldoende, schoon en natuurlijk water. Wij zijn een ambitieuze organisatie die het maatschappelijk belang optimaal wil dienen. We leveren dagelijks een hoog niveau van betrouwbaarheid en staan, met het oog op de toekomst, steeds weer voor nieuwe uitdagingen. We hechten eraan dat het waterschap goed in staat is haar belangen te verbinden aan ontwikkelingen van anderen ín het beheergebied, maar ook daarbuiten, op regionale, nationale en Europese schaal.

Wat ga je doen?
Waterschap Aa en Maas neemt een voortrekkersrol om klimaatverandering en de gevolgen ervan te beperken, daarom hebben we grote duurzaamheidsambities. Jij ontwikkelt een organisatiebreed plan met als doel een circulair en emissieneutraal waterschap. We denken aan circulair bouwen, het inzetten van gewonnen grondstoffen uit onze processen zoals cellulose, maaisel, kunstmest en vergaand gezuiverd water, waar mogelijk in samenhang met onze omgeving. Onze ambitie is het sluiten van kringlopen! Aanvullende aandachtsgebieden zijn uitstoot van broeikasgassen uit het watersysteem en zuiveringsproces, mobiliteit, inkoop, enz.

Specificaties

Waterschap Aa en Maas

Functie-eisen

Netwerken, leggen van contacten en mensen mobiliseren is jouw tweede natuur. Je gelooft in de kracht van samenwerking en kunt mensen en belangen moeiteloos verbinden. Van nature heb je een flinke dosis overtuigingskracht, bestuurlijke sensitiviteit, flexibiliteit en doorzettingsvermogen.
Je hebt ervaring op het gebied van circulaire economie en bent gedreven om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van ons klimaat. Daarnaast beschik je over:

 • een relevante afgeronde WO- opleiding (TU, WUR) dan wel vergelijkbaar niveau;
 • kennis van en ervaring in het werkveld (duurzame energie, maatschappelijk verantwoord inkopen, circulariteit, grondstoffenkaart, duurzaam GWW);
 • kennis van of ervaring met programma’s en procesmanagement.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn niet voor niets uitgeroepen tot de Beste overheidsorganisatie van 2018. We geloven dat dit (mede) komt doordat we investeren in onze medewerkers. En dus ook in jou!

 • Afhankelijk van je opleiding en ervaring bedraagt jouw jaarsalaris maximaal € 82.267,- bruto bij een werkweek van 36 uur (functieschaal 12 van de salarisschalen Waterschapspersoneel). Dit is inclusief Individueel Keuze Budget (IKB)
 • Het IKB is een toeslag van 20% (inclusief 8% vakantiegeld) op je bruto jaarsalaris om zelf te besteden. Zo kun je bijvoorbeeld extra verlof kopen of dit bedrag laten uitbetalen.
 • Daarnaast ontvang je een ruim opleidingsbudget (PBB) van € 5.000,- per vijf jaar voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.
 • Onze secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. Zo krijg je een tegemoetkoming voor de kosten van woon-werkverkeer en hebben we een solide pensioenregeling.

Werkgever

Waterschap Aa en Maas

Wij Waterschap Aa en Maas werken 24 uur per dag aan schoon, veilig en voldoende water. We onderhouden de dijken en zuiveren afvalwater. We hebben aandacht voor het vasthouden en aanvoeren van water, wat steeds belangrijker wordt omdat ons klimaat verandert. Om niet alleen nu, maar ook in de toekomst hierop voorbereid te zijn, zijn educatie en innovatie belangrijke pijlers in ons werk. Ga je zelf aan het werk in, met of rondom het water? Dan krijg je te maken met (onze) regels.

Additionele informatie

Wil je meer weten over deze functie? Dan kun je contact opnemen met Paul Bos, afdelingshoofd Advies Zuiveren, telefoon 06-50206468.

Wil je solliciteren? Stuur ons dan vóór 2 maart 2020 je sollicitatiebrief en CV. Dit kan via onderstaande button.

Word jij onze nieuwe collega? Dan moet je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan kunnen leveren.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Beleid- en staf; Marketing en communicatie
 • Economie; Natuurwetenschappen
 • max. 36 uur per week
 • Universitair
 • AT Regisseur circulaire economie

Werkgever

Waterschap Aa en Maas

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Pettelaarpark 70, 5216 PP, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Waterschap Aa en Maas). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 1 mrt. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).