Enthousiaste HR Adviseurs

Enthousiaste HR Adviseurs

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 27 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je nieuwsgierig, pro-actief en vind je het leuk om te werken binnen een wetenschappelijke omgeving? Zoek je daarnaast een gezellig en informeel team om onderdeel van te zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zoeken twee enthousiaste HR adviseurs die ons HR team van Plant Sciences Group (PSG) binnen de WUR komen versterken.
Als HR Adviseur ben je een kritisch en stevige sparringpartner voor leidinggevenden van jouw groepen. Je adviseert en ondersteunt bij het ontwikkelen en implementeren van integraal HR beleid. Door je adviesvaardigheden, inlevingsvermogen en overtuigingskracht weet je draagvlak te creëren.

Je bouwt aan professionele werkrelaties met leidinggevenden en geeft samen met HR support uitvoering aan diverse personeelsbeslissingen. Je werkt in een dynamische en complexe wetenschappelijke omgeving met een grote diversiteit aan verschillende HR-onderwerpen.

Ons HR team werkt vanuit toegevoegde en verbindende waarde. Als team vinden wij humor, collegialiteit, samenwerking en authenticiteit erg belangrijk. Met z'n allen streven we naar het creëren van een open en transparante cultuur. Hieraan draagt ieder lid van het HR team op eigen wijze, met inbreng van ieders unieke kwaliteiten, dagelijks bij. Daarnaast participeer je in projecten. De afdeling HR werkt op verschillende locaties in het land, waaronder Lelystad, Bleiswijk en Randwijk. Je bent dus bereid om te reizen binnen je functie, maar je werkt voornamelijk in Wageningen. Je werktijden kan je zelf indelen maar aanwezigheid op dinsdag is een minimum vereiste.

PSG groeit en daarmee ook ons HR team. Ons team bestaat uit HR Adviseurs, HR support medewerkers en een recruiter. Naast deze functies wordt het team verder uitgebreid op het gebied van HR analytics. De HR manager geeft sturing aan het hele HR team.

Je werkplek is de bruisende campus van Wageningen University & Research, de meest groene en innovatieve campus van Nederland. Een inspirerende plek waar het beste onderwijs en onderzoek samenkomt met tientallen bedrijven, van een reeks aan start-ups tot gevestigde bedrijven als Unilever en Friesland Campina. En wil je even ontspannen op een drukke dag? Dan doe je mee met de "active breaks" die door collega's van het sportcentrum meermalen per week worden gehouden. Of maak gebruik van onze stoelmasseurs.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Een vakgerichte HBO opleiding;
 • Ruime ervaring, minimaal 5 jaar, als HR adviseur
 • Iemand die in staat is om een lijn vast te houden in een complexe projectorganisatie;
 • Iemand met een stevige persoonlijkheid, met initiatief en overtuigingskracht, met gevoel voor humor die snel weet te schakelen tussen verschillende werkzaamheden;
 • Iemand die zeer zelfstandig werkt en ook iemand die juist samen met collega's de klus klaart;
 • Bereidheid tot reizen naar verschillende locaties;
 • Affiniteit met life sciences en graag werkt in een onderzoeksomgeving;
 • Goede beheersing van de Engelse taal. Het gewenste taalniveau is C1. Meer informatie over dit niveau is te vinden in het document Taalniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan voor 24-28 uur (uren in overleg) in een internationale toonaangevende organisatie op het gebied van onderzoek en onderwijs, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De verdeling van de uren is flexibel en in overleg in te vullen. Aanwezigheid op dinsdag is een vereiste. De afdeling groeit op dit moment sterk, we zijn enthousiaste collega's die met elkaar een professioneel en gezellig HR team vormen waarbij de klant centraal staat.

De organisatie kent gunstige en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en scholingsfaciliteiten, keuze voor een goede balans tussen werk en privé, ontwikkelingsmogelijkheden en een flexibele invulling van de arbeidstijd.
Het salaris wordt afgeleid van schaal 10 conform CAO WR. Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding, competenties en relevante ervaring bij een 36 urige werkweek tot max € 4438,-

Daarnaast bieden wij:
 • 8% vakantietoeslag;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan of om je reiskosten uit te breiden;
 • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
 • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding;
 • goede en gratis parkeergelegenheid.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.000 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Specificaties

 • HRM
 • Landbouw
 • max. 28 uur per week
 • HBO
 • 597872

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps