HR Analytics & Service specialist

HR Analytics & Service specialist

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 27 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een enthousiaste HR support specialist op het gebied van HR analytics? Wil je adviseren over door jou ingerichte dashboards? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog!

Wij zoeken jou als jij degene bent die samen met ons dit vakgebied verder kan ontwikkelen en daarmee de stap kan maken naar onder meer voorspellend HR analytics en het visualiseren van de data. Je krijgt energie van het bouwen aan datasets en dashboards. Je legt verbanden en gaat hierover in gesprek met HR adviseurs en leidinggevenden om trends en ontwikkelingen te laten zien, maar ook om te inspireren en te overtuigen hoe beslissingen te nemen op basis van de data.

Je maakt deel uit van het HR team binnen Plant Sciences Group van WUR. In je rol fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner voor de meest uiteenlopende en complexe datavragen vanuit HR en de groepen. Met jouw frisse blik gericht op vernieuwing en oplossingen, voer je data-gedreven verbeteringen door. Het service deel komt onder andere tot uiting in het proces rondom Tenure Track en recruitment.
Als HR Analytics & Service specialist ben je verantwoordelijk voor:
 • opbouwen en inrichten van HR analytics binnen de Plant Sciences Group;
 • beheren van HR analytics processen;
 • in samenwerking met HR en het management bepalen van ken- en stuurgetallen.
PSG groeit en daarmee ook ons HR team. Ons team bestaat uit HR Adviseurs, HR support medewerkers en een recruiter. Naast deze functie wordt het team verder uitgebreid op het gebied van HR advies. De HR manager geeft sturing aan het hele HR team.

Je werkplek is de bruisende campus van Wageningen University & Research, de meest groene en innovatieve campus van Nederland. Een inspirerende plek waar het beste onderwijs en onderzoek samenkomt met tientallen bedrijven, van een reeks aan start-ups tot gevestigde bedrijven als Unilever en Friesland Campina. En wil je even ontspannen op een drukke dag? Dan doe je mee met de "active breaks" of stoelmassages die door collega's van het sportcentrum meermalen per week bij ons worden gehouden. Reageer dan snel!

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Analytisch en creatief oplossingsgericht bent, overzicht kan houden en proactief werkt. Daarnaast ben je overtuigend in advies geven. Hierbij leg je gemakkelijk de verbinding met collega's. Je bent kritisch en accuraat en ziet werk liggen. Verder vragen wij:
 • HBO werk en denkniveau;
 • basiskennis van statistiek en toepassing ervan;
 • minimaal 3 jaar werkervaring, bij voorkeur in HR werkveld;
 • zeer ruime ervaring met Excel Power Query en het kunnen bouwen van dynamische dashboards;
 • Affiniteit met wetenschappelijk onderzoek.
We vinden het belangrijk dat je in ons team past, je thuis voelt en enthousiast en vrolijk in het leven staat, en gevoel voor humor hebt.
Voor deze functie is beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Het gewenste taalniveau is B2. Meer informatie over dit niveau is te vinden in het document Taalniveau.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende baan voor ongeveer 28 uur (precieze uren en werkdagen in overleg) in een internationale toonaangevende organisatie op het gebied van onderzoek en onderwijs, voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. De verdeling van de uren is bij voorkeur over zoveel mogelijk dagen, maar in ieder geval op dinsdag en verder flexibel.
De afdeling groeit op dit moment sterk, we zijn een positief en enthousiast 'ingesteld team, die met elkaar een professioneel HR team vormen, waarin de klant centraal staat.
De organisatie kent gunstige en flexibele arbeidsvoorwaarden, waaronder goede opleidings- en scholingsfaciliteiten, keuze voor een goede balans tussen werk en privé, ontwikkelingsmogelijkheden en een flexibele invulling van de arbeidstijd.
Het salaris wordt afgeleid van schaal 9 conform CAO WR.
Inschaling is afhankelijk van kennis, opleiding, competenties en relevante ervaring bij een 36-urige werkweek tot max € 3.984,-.

Daarnaast bieden wij:
 • 8% vakantietoeslag;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan of om je reiskosten uit te breiden;
 • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op de Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
 • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding;
 • goede en gratis parkeergelegenheid.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.000 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Specificaties

 • HRM
 • Landbouw
 • max. 28 uur per week
 • HBO
 • 597871

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps