Windows beheerder met aandachtsgebied security

Windows beheerder met aandachtsgebied security

Geplaatst Deadline Locatie
17 feb 1 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de ervaren beheerder die onze Windows server omgeving beheert en onderhoudt?

Functieomschrijving

De functie Windows beheerder is gepositioneerd binnen de afdeling ITS - Infra Services. Infra Services beheert en onderhoudt de omvangrijke ICT infrastructuur van de EUR, waaronder de vaste en Wifi netwerken, het serverpark, de storage omgeving en de telefonie voorzieningen. Daarnaast verzorgt Infra Services de inrichting van de standaard EUR werkplek en het beschikbaar stellen van applicatiesoftware op de werkplek. Een hoge beschikbaarheid en de goede werking van de ICT voorzieningen staan hierbij voorop, evenals een adequate beveiliging.

Als Windows beheerder maak je onderdeel uit van het Windows team (6 fte). Je draagt zorg voor het beheren, onderhouden, vernieuwen en beveiligen van de Windows, Exchange en SCCM omgeving. Daarnaast speel je een grote rol bij de implementatie van Microsoft clouddiensten en het beheer daarvan.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een communicatief sterke Windows beheerder met minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau. Je bent analytisch sterk, accuraat en hebt oog voor detail. Daarnaast breng jij het volgende mee:

 • Sterke focus op security en innovatie;
 • Kennis van en ervaring met Office365 en Azure;
 • Uitgebreide kennis en ervaring met Windows server (W2016/W2019), werkplek (W10) en Exchange (E2019) omgevingen, Active Directory, ADFS en SCCM;
 • Je hebt relevante en up-to-date certificeringen; MCSE: Server Infrastructure (of minimaal MCSA Windows Server 2012), Microsoft Exchange Server 2016 , SCCM 2012;
 • Je bent bekend met ITIL;
 • Je hebt een klantvriendelijke en servicegerichte instelling;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden t.b.v. het contact met opdrachtgevers en collega's;
 • Je bent stressbestendig en proactief;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (CEFR B1).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd/omgezet in een vaste aanstelling. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling maximaal € 4274, - bruto per maand (schaal 10). De toekenning van een additionele arbeidsmarkttoelage behoort tot de mogelijkheden. De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

De dienst Informatie Technologie (IT)

De security specialist is gepositioneerd binnen de afdeling Infra Services (17fte). De afdeling Infra Services is onderdeel van de dienst IT en beheert, onderhoudt en vernieuwt de omvangrijke ICT infrastructuur van de EUR, waaronder de vaste en Wifi netwerken, het serverpark, de storage omgeving en de telefonie voorzieningen. Daarnaast verzorgt Infra Services de inrichting van de standaard EUR werkplek en het beschikbaar stellen van applicatiesoftware op de werkplek. Een hoge beschikbaarheid en de goede werking van de ICT voorzieningen staan hierbij voorop evenals een adequate beveiliging.

Specificaties

 • IT
 • 38—40 uur per week
 • €2709—€4274 per maand
 • HBO
 • PRO/IT/17022020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps