IT Ontwikkelaar

IT Ontwikkelaar

Geplaatst Deadline Locatie
18 feb 6 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als IT ontwikkelaar ben je medeverantwoordelijk voor het beheer, de ontwikkeling, de implementatie, de evaluatie en bijstelling van applicaties binnen het onderwijs/onderzoeksdomein en de onderwijs/onderzoeksondersteuning. Dit betekent dat je gevraagd en ongevraagd adviseert over bestaande en nieuwe applicaties. Je verricht je werkzaamheden in nauw overleg met het afdelingshoofd en de functioneel beheerders van het studentvolgsysteem (Osiris) en de Elektronische leeromgevingen (Canvas en SIN-Online) en de onderzoeksondersteunende systemen. Belangrijk onderdeel van jouw takenpakket is de ondersteuning en verdere ontwikkeling van de onderzoeksondersteunende systemen zoals Metis/Promas, Profile pages en andere facultaire zelfbouw databases binnen het onderzoeksdomein.

Een ander onderdeel is de ondersteuning en verdere ontwikkeling van de facultaire onderwijsdatabase (OWDB) en de applicaties die hiermee verbonden zijn. In de onderwijsdatabase staat alle informatie die noodzakelijk is voor belangrijke onderwijsondersteunende processen. Je bent met betrekking tot de onderwijs/onderzoeks- (ondersteunende) systemen samen met de andere teamleden aanspreekpunt voor onze docenten en opleidingsdirectie. Samengevat: wij zoeken een teamlid met gedegen programmeer- en database kennis, met een klantgerichte en dienstverlenende houding, die daarbij de kwaliteitsborging van de diverse systemen niet uit het oog verliest.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je beschikt over:

 • Een voltooide universitaire opleiding of een HBO-opleiding met minimaal twee jaar relevante werkervaring.
 • Beheersing van de volgende talen: PHP en Perl (OO), kennis van Javascript.
 • Beheersing van SQL, bij voorkeur Oracle.
 • Ervaring met Access, Word en Excel op het niveau van macro’s en VBA scripts kunnen maken. Daarnaast in Access formulieren en rapporten kunnen maken.
 • Ervaring met de ondersteuning en inrichting van onderwijssystemen: ELO en Studievolgsysteem. Kennis van specifiek Osiris en Canvas is een pré.
 • Analytisch vermogen en gevoel voor bestuurlijke/sociale verhoudingen.
 • Accuratesse en een dienstverlenende instelling.
 • Een goed ontwikkeld plannings- en organisatievermogen.
 • Uitstekende beheersing in woord en geschrift van de Nederlandse en Engelse taal (niveau B2, CEFR).
 • Aanpassingsvermogen aan de kwaliteitseisen die de werkgever stelt aan het werken onder architectuur, security en privacy.

 

Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang:

1.       Mondelinge communicatie / Inlevingsvermogen

2.       Resultaatgerichtheid

3.       Conceptueel vermogen

4.       Leervermogen

5.       Samenwerken

6.       Resultaatgerichtheid

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris 4978,00 maximaal bruto per maand bij een volledige (38-urige) werkweek (schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten) exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. Deze aanstelling is in beginsel voor een periode van één jaar, met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. De Erasmus Universiteit Rotterdam biedt uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Zie voor meer informatie: https://www.eur.nl/en/ese/working/employment-conditions

Werkgever

Erasmus School of Economics

Erasmus School of Economics (ESE) biedt universitaire bachelor- en masteropleidingen aan in het Nederlands en Engels. De afdeling Business Information & Applicaiton Management (BI&AM) is de ondersteunende afdeling voor de informatievoorziening en de systeemprocessen op het gebied van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Binnen het werkgebied van de afdeling BI&AM zit: Functioneel beheer onderwijs- en onderzoek systemen, Informatiemanagement op het gebied van onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering, Informatievoorziening en bedrijfsvoeringondersteuning, Development IT-systemen op het gebied van onderwijs en onderzoek.

Specificaties

 • IT
 • HBO
 • ESE/30012020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps