Medewerker project control - (0,5 fte ESHCC en 0,5 fte ESHPM)

Medewerker project control - (0,5 fte ESHCC en 0,5 fte ESHPM)

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 6 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De werkzaamheden worden deels uitgevoerd bij ESHPM en deels bij ESHCC. De medewerker Project Control werkt nauw samen met de projectcontrollers. De projectcontrollers ondersteunen projectleiders bij de verantwoording van extern gefinancierde projecten en voeren werkzaamheden uit met betrekking tot de voortgang en bewaking/control van deze projecten, zoals het opstellen van projectbegrotingen en projectbewaking/controlling.

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het opstellen van concept facturen en verrekeningen met andere Erasmus organisatie onderdelen;
 • Het bijhouden van het contracten register;
 • Het aanmaken van budgetnummers en projectnummers;
 • Uitdraaien van urenoverzichten en zorgdragen voor controle van de werkelijk. geschreven uren ten opzichte van de normuren;
 • Controle van declaraties op juistheid en volledigheid;
 • Genereren en controleren van financiële overzichten uit SAP;
 • Ondersteunen bij het voorbereiden van accountantscontroles;
 • Inrichten en afwikkeling van projectdossiers;
 • Voorbereiden van realisatierapportages en prognoses.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je beschikt over:

 • Een afgeronde MBO+ opleiding in een financieel-administratieve richting;
 • Goede relationele mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2 volgens het CEFR) zowel in woord en geschrift;
 • Ervaring met SAP strekt tot aanbeveling;
 • Aantoonbare ervaring/relevante kennis op het gebied van boekhouden;
 • Microsoft Office-vaardigheden.

Je bent resultaatgericht en proactief, proces- en klantgericht en je bent gewend om binnen tijdslimieten te werken. Daarnaast ben je oplossingsgericht en heb je een sterk analytisch vermogen. Van belang zijn verder de competenties organisatiesensitiviteit en accuratesse. Je hebt uitstekende vaardigheden op het gebied van Excel en Word. Ervaring met rapportages bouwen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.261 - en € 3.052 bruto per maand (schaal 7). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 232 verlofuren per jaar bij een volledige werkweek. In het geval van een van een 8-urige werkdag bouw je daarnaast wekelijks 2 verlofuren op. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

ESHPM & ESHCC

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 950 studenten en werken 150 medewerkers. Internationalisering wordt hoog gewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.
 

De Erasmus School of History, Culture and Communication

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) maakt onderdeel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De faculteit verzorgt onderwijs en doet onderzoek op het terrein van GeschiedenisCultuurwetenschappen en Media & Communicatie.

De ESHCC biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van de Geesteswetenschappen en de Sociale Wetenschappen. Er wordt onderwijs gegeven aan ambitieuze, Nederlandse en internationale studenten in een prikkelende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij kennis, inzicht en vaardigheden opgedaan om een belangrijke en inspirerende bijdrage te leveren aan een samenleving die steeds internationaler wordt en waarin diversiteit een grote rol speelt.

De faculteit telt drie bacheloropleidingen, die tezamen vijf programma’s aanbieden, waarvan er drie volledig internationaal zijn. Daarnaast zijn er drie masteropleidingen en een onderzoeks-master, die gezamenlijk tien programma’s bieden, waaronder acht internationale programma’s

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Financiën
 • max. 38 uur per week
 • €2261—€3052 per maand
 • MBO+
 • ESHPM-21022020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps