Hoofd Advies & Beleid

Hoofd Advies & Beleid

Geplaatst Deadline Locatie
21 feb 15 apr Eindhoven
Een verbindend manager die als boegbeeld voor het team fungeert

Functieomschrijving

Het hoofd Advies & Beleid geeft leiding aan het team Advies & Beleid dat verantwoordelijk is voor het beleid inzake veiligheid en technische kwaliteit. De afdeling adviseert de overige teams binnen de Dienst huisvesting op strategisch, tactisch en operationeel niveau, is verantwoordelijk voor het opstellen van programma's van eisen voor projecten van vervangingen.

De afdeling Advies & Beleid bestaat uit 6 medewerkers. Binnen het team zijn onder meer de volgende expertises vertegenwoordigd: bouwkundig, werktuigbouwkundig, WKO, elektrotechnisch, gebouwautomatisering, laboratoriumdeskundigheid, duurzaamheid en kostendeskundigheid.

Als hoofd van de afdeling Advies & Beleid, vervult u onder meer de volgende taken:
 • leidinggeven aan en coachen van de medewerkers, zodanig dat kwaliteit en professionaliteit zich verder ontwikkelen;
 • verder vormgeven, professionaliseren en uitbouwen van de afdeling Advies & Beleid waarbij ook kritisch gekeken wordt naar de bestaande processen;
 • op strategisch niveau (gevraagd en ongevraagd) adviseren over complexe bouwkundige, technische en vastgoed-vraagstukken, samen met de medewerkers van het team;

 • in overleg met de faculteiten (gebruiker) en College van Bestuur (klant) integraal het werkveld van Dienst Huisvesting kunnen uitdragen;

Naast functie als hoofd van de afdeling Advies en Beleid tevens deelnemen aan het MT van Dienst Huisvesting en daarmee mede sturing geven aan de ontwikkeling de dienst.

Specificaties

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Functie-eisen

 • Ruime (minimaal 10 jaar) aantoonbare managementervaring op het gebied van strategische advisering in de vastgoedsector bij voorkeur bij een soortgelijke complexe organisatie, waarbij ook ervaring is opgedaan met procesmanagement en afdelingsontwikkeling;
 • bewezen leidinggevende kwaliteiten en ervaring als people manager;
 • Relevante opleiding op HBO+/academische niveau, bijvoorbeeld bouwkundig.
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden zowel richting inhoudelijke deskundigen als niet inhoudelijk betrokkenen

Het nieuwe hoofd Advies & Beleid is een stevig en verbindend leider die zich gemakkelijk en flexibel beweegt binnen de diverse culturen. U communiceert gemakkelijk op alle niveaus en weet teamgeest te creëren door inspirerend en motiverend leiderschap.

Kan goed luisteren en is een overtuigend en een vertrouwenwekkend gesprekspartner op alle niveaus die in scenario's denkt en kan uitleggen hoe vragen aangepakt en ingevuld kunnen worden.

U beschikt over een goed ontwikkeld gevoel voor complexe politiek-bestuurlijke organisaties, kan goed omgaan met wisselende in- en externe belangen en omstandigheden maar weet wel de gekozen lijn vast te houden. Maar het hoofd Advies & Beleid is bovenal een 'people-manager' gericht op persoonlijke ontwikkeling en op samenhang en samenwerking met andere afdelingen en projecten.

Arbeidsvoorwaarden

De Dienst huisvesting van de TU/e biedt een verantwoordelijke en uitdagende functie in een dynamische organisatie die sterk in ontwikkeling is.

Deze fulltime functie wordt ingedeeld in schaal 12/13 van de CAO Universiteiten. (€ 4.406 tot maximaal € 6.133 bruto per maand bij fulltime dienstverband)

De arbeidsvoorwaarden omvatten verder o.a. een 13e maand, 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, een aantrekkelijke pensioenregeling (ABP) uitstekende sportfaciliteiten en kinderopvang.

Het gaat om een structurele functie waarbij in eerste instantie een jaarcontract (eventueel via Euflex, de detacheringsorganisatie van de TU/e ) wordt aangegaan.

Bij een wederzijdse positieve evaluatie zal het contract worden omgezet in een vaste aanstelling.

Additionele informatie

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cécile Gijsbers, consultant van Euflex Search & Select. 040-2474055, 06-51164692, cgijsbers@tue.nl

Een uitgebreid functieprofiel kan op verzoek worden toegezonden.

Wij streven ernaar het tempo van de procedure hoog te houden. Uw sollicitatie wordt derhalve direct na ontvangst in behandeling genomen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 38 uur per week
 • HBO
 • EU.4344

Werkgever

Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Rondom 70, 5612 AP, Eindhoven

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 15 apr. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).