Secretaresse voor departement Biologie (0,8 fte)

Secretaresse voor departement Biologie (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 16 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij die junior duizendpoot die ons secretariaatsteam voor de onderzoeksgroepen en het onderwijsinstituut van Biologie komt versterken? Reageer dan snel!

Functieomschrijving

Het secretariaat van het departement Biologie van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een enthousiaste junior secretaresse (m/v). Ons team biedt o.a. ondersteuning aan de hoogleraren en de staf van de onderzoeksgroepen en het onderwijsinstituut. Je werkomgeving is afwisselend en je dag is nooit hetzelfde bij ons. We bieden een divers takenpakket aan, waarin je werkzaamheden bestaan uit:

 • het voeren van correspondentie in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • fungeren als aanspreekpunt voor de medewerkers maar ook voor interne en externe gasten en bezoekers;
 • het beheren van diverse mailboxen en agenda’s;
 • postdistributie;
 • ondersteuning geven aan het onderwijsinstituut (zorgdragen voor notulen, bijhouden van overzichten, verwerken van aangeleverde content op SharePoint);
 • (inter-) nationale verzendingen met onderzoeksmateriaal verzorgen;
 • ondersteunen bij de organisatie van symposia en conferenties; o.a. de ondersteuning bij de organisatie vooraf, bijhouden van deelnemerslijsten, verzorgen locatieboekingen, catering en lunchreserveringen, ondersteuning bieden in rol van gastvrouw/ -heer, het regelen van hotelreserveringen en zorgen voor de financiële afwikkeling van dienstreizen.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een collegiale teamplayer met oog voor detail die plezier heeft in het ondersteunen en ontzorgen van de medewerkers van het departement Biologie. Je bent in het bezit van een afgeronde secretaresse of vergelijkbare opleiding en/of relevante werkervaring op mbo+ niveau.

In de rol van secretaresse is het van groot belang dat je gestructureerd werkt en overzicht kunt houden over de verschillende werkzaamheden, zeker in onze dynamische organisatie. Hierbij zijn goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen erg belangrijk. Outlook, Word en Excel hebben geen geheimen voor jou. We zoeken iemand met goede kennis en ervaring in de hedendaagse digitale mogelijkheden en toepassingen. Verder ben je flexibel, stressbestendig, nauwkeurig en servicegericht.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (0,8 fte) voor 1 jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 1992,- en maximaal € 2770,-  (schaal 6 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 6.200 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma's van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag.

Werken bij de faculteit Bètawetenschappen betekent vooral het bij elkaar brengen van knappe koppen van diverse achtergronden, uit verschillende vakgebieden en met uiteenlopende gezichtspunten. Jij bent de fundamentele schakel tussen onderzoek en onderwijs, tussen faculteiten en collega's, tussen immense datasets en personen. Jij speelt een cruciale rol in onze zoektocht naar manieren om wetenschappelijk onderzoek continu te verbeteren en om nieuwsgierige wetenschappers van de toekomst te stimuleren met inspirerend onderwijs.

Het departement Biologie, waar ongeveer 250 mensen werken, bestaat uit elf leerstoelgroepen verdeeld over twee onderzoeksinstituten. Het departement coördineert het onderwijs van de bacheloropleiding Biologie plus diverse masterprogramma’s.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30—40 uur per week
 • €1992—€2770 per maand
 • MBO
 • 1093085

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps