Ambtelijk secretaris onderwijs (0,8 fte)

Ambtelijk secretaris onderwijs (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 feb 10 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Per direct is er in ons onderwijsbeleidsteam een opening voor een enthousiaste ambtelijk secretaris die het beleidsteam van de Graduate School of Life Sciences en de School of Pharmacy komt versterken. De Graduate School of Life Sciences is een interfacultaire School (faculteiten Geneeskunde, Diergeneeskunde en Bèta) en organiseert alle master en PhD programma’s van de Universiteit Utrecht gericht op Life Sciences. De School of Pharmacy verzorgt het masteronderwijs van de apothekersopleiding. Beide schools kennen diverse commissies, waaronder examencommissies, die in de uitvoering ondersteund worden door een ambtelijk secretaris. Tot de werkzaamheden behoren in elk geval:

 • Ondersteunen van examencommissie van de Graduate School of Life Sciences bij alle voorkomende werkzaamheden.
 • Voorbereiden en verslaglegging vergaderingen.
 • Zorgdragen voor een goede follow-up van actiepunten en besluiten.
 • Aanspreekpunt voor studenten, programma coördinatoren en docenten voor onder andere examencommissie gerelateerde vragen en verzoeken.
 • Verzorgen van uitgaande correspondentie op basis van besluiten van de examencommissie.
 • Zorgdragen voor dossiervorming en archivering.
 • Ondersteunen van het onderwijsbeleidsteam van de Graduate school of Life Sciences.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Vaardigheden
Wij zoeken een zelfstandige en pro-actieve teamplayer die affiniteit heeft met onderwijsondersteuning en juridische procedures. Je bent communicatief vaardig en hebt oog voor organisatorische verhoudingen en belangenverschillen. Je kunt goed overzicht houden over meerdere taken/processen en bent in staat om administratieve werkprocessen continue te verbeteren. Je hebt een dienstverlenend karakter.

Kennis en opleiding
Afgeronde hbo of academische bacheloropleiding, aantoonbare affiniteit met hoger onderwijs, kennis van Microsoft Office en Outlook. Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in zowel Nederlands als Engels is vereist.

Werkervaring
De functie staat zowel open voor een enthousiaste en snel lerende starter als iemand met wat meer ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8) voor een jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2579,- en maximaal € 3445,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 6200 studenten en bijna 1500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag.

De afdeling Onderwijsbeleid (OWB) telt 15 medewerkers die de vier Schools van de Universiteit Utrecht ondersteunt waarin alle bètaopleidingen zijn ondergebracht. De Onderwijsbeleidsafdeling zet zich zowel zichtbaar als achter de schermen in voor een zo goed mogelijke ondersteuning van studenten, docenten, opleidingsdirecteuren, programmaleiders, -coördinatoren en diverse commissies en schoolbrede structuren binnen het onderwijs. De afdeling werkt hierin nauw samen met de afdelingen Onderwijs- en Studentzaken, Communicatie en ICT.

Specificaties

 • Onderwijs; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30—32 uur per week
 • €2579—€3445 per maand
 • HBO
 • 1093361

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps