HR adviseur

HR adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
25 feb 10 mrt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Adviseur, sparringpartner en regisseur met impact op strategisch niveau.
Als HR Adviseur draag je vanuit je inhoudelijke expertise en persoonlijkheid concreet bij aan het bereiken van afdelingsdoelen en aan het realiseren van de missie en visie van het Radboudumc op het gebied van HR. Je bent hierin een strategisch partner en regisseur voor één of meer afdelingen en directies. Daarbij zit je als (sparring)partner van het management heel dicht op de dagelijkse operatie, maar adviseer en ondersteun je de organisatie vooral op tactisch en strategisch niveau. Dit met directe impact op belangrijke thema's als duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering en strategische personeelsplanning. Je daagt leidinggevenden uit om HR-vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bekijken en je adviseert en coacht hen bij het kiezen van een oplossingsrichting. En om oplossingen daadwerkelijk te realiseren, leg je als regisseur daar waar nodig de verbinding tussen verschillende disciplines binnen het Radboudumc of met ons externe netwerk. Als HR Adviseur pak je de regie in je werkveld en neem je het initiatief bij de uitvoering van plannen en ideeën. Daarin zoek je anderen binnen en buiten HR actief op om zo gezamenlijk tot het beste resultaat te komen. En je motiveert en enthousiasmeert hen in de samenwerking. Bovendien heb je in je functie een belangrijke rol in het signaleren en bespreekbaar maken van delicate situaties. Je durft deze aan te kaarten en je neemt hierop de vereiste actie. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en verdere professionalisering van de afdeling HR.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een integere en in analytisch opzicht messcherpe expert op het gebied van HR en je combineert dit met de persoonlijkheid en vaardigheden om uit te blinken als adviseur, sparringpartner en regisseur binnen je werkveld. Zo ben je als geen ander in staat mensen te verbinden, je inzichten met anderen te delen en in een samenwerking met heel diverse betrokken snel tot de beste en concrete resultaten te komen. Daarin zorg je van nature voor draagvlak voor jouw plannen en je weet anderen hierin mee te krijgen. Je hebt daarbij een uitstekend gevoel voor de werking van een complexe organisatie en je bent creatief in het vinden van de juiste wegen om plannen te realiseren. Je staat stevig in je schoenen, je neemt graag het voortouw in initiatieven en je laat je niet snel van de wijs brengen, ook niet als het soms om delicate kwesties gaat. Bovendien begrijp je de behoefte van de operatie en je kent de issues. En omdat je heel dicht op de dagelijkse operatie zit en tegelijkertijd overstijgend kunt denken, weet je precies welke actie je moet nemen om op het terrein van HR en samen met het management de organisatie continu verder te optimaliseren en verbeteringen door te voeren.

Verder:
 • Heb je een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau afgerond. Het liefst op het gebied van Human Resources en/of Bedrijfskunde.
 • Heb je minimaal ongeveer vijf jaar werkervaring. Het liefst als HR Adviseur in een complexe organisatie.
 • Heb je kennis van en een duidelijke visie op belangrijke HR thema's, zoals duurzame inzetbaarheid, persoonlijk leiderschap, organisatieverandering en strategische personeelsplanning.
 • Heb je ervaring met en een aantoonbaar trackrecord in het coachen en (door)ontwikkelen van leidinggevenden.
 • Eén van de afdelingen waar je voor gaat werken is een (internationale) onderzoeksafdeling. Ervaring in een internationale (HR-)omgeving is een pre.
 • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Afdeling HR
HR streeft naar een ijzersterke bezetting voor het Radboudumc. Excelleren in patiëntenzorg, onderwijs en in onderzoek bereikt het Radboudumc alleen met kundige, betrokken en gedreven medewerkers. Topmedewerkers, die zichzelf continu ontwikkelen en die elkaar stimuleren. HR ondersteunt de Raad van Bestuur op strategisch, beleidsmatig niveau en vervult de personele functie van de doelgroep van de Raad van Bestuur (onder anderen afdelingshoofden en bedrijfsleiders). HR faciliteert en ondersteunt leidinggevenden en medewerkers bij deze uitdaging. Ook ondersteunt HR het positioneren van het Radboudumc als aantrekkelijke werkgever. HR is actief via een frontoffice met intensief klantcontact en een backoffice met specialistische kennis. HR biedt: personeelsadvies, organisatie- en personeelsontwikkeling waaronder loopbaanadvies, mobiliteit en opleidingen arbeidsmarktcommunicatie, werving & selectie, arbeidsvoorwaardelijke en -rechtelijke zaken en personeelsbeheer.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

 • HRM
 • Gezondheid
 • 28—36 uur per week
 • €3808—€5226 per maand
 • HBO
 • 116526-P601199-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps