Daadkrachtige secretaresse voor het departement Scheikunde (0,8 - 1,0 fte)

Daadkrachtige secretaresse voor het departement Scheikunde (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
25 feb 20 apr Utrecht
Dynamiek en afwisseling in teamverband onder coördinatie van het bestuurssecretariaat, dat kenmerkt deze baan. Ben jij daar ook naar op zoek, reageer dan nu!

Functieomschrijving

Binnen het departement Scheikunde werken de secretaresses in teamverband, onder coördinatie van het bestuurssecretariaat. De meeste secretaresses binnen Scheikunde hebben één of meerdere leerstoelgroepen onder hun hoede. Dat betekent een afwisselende en dynamische werkomgeving. Er is regelmatig onderling overleg om af te stemmen en te informeren.

Bij het departement Scheikunde is momenteel een vacature voor een secretaresse van 0,8-1,0 fte bij de secties Kristal- en structuurchemie en Cryo-elektronen microscopie.

De inhoud van de functie bestaat uit het verrichten van secretariële werkzaamheden voor de onderzoeksgroepen en ondersteunende taken voor de leiders van de groepen. De secretaresse fungeert niet alleen als aanspreekpunt voor de medewerkers, maar ook voor interne en externe gasten en bezoekers.

Dit houdt onder meer in:

 • het administratief en organisatorisch ondersteunen van de wetenschappelijke staf voor wat betreft personele aangelegenheden, inkoop, financiën, initiëren en regelen/verzorgen van diverse vergaderingen etc.;
 • algemeen ondersteunende werkzaamheden, zoals agendabeheer, notuleren, afhandelen van e-mail, archivering etc.;
 • het onderhouden van verschillende websites;
 • het organiseren en boeken van reizen;
 • het assisteren bij de organisatie van workshops, seminars, congressen en symposia;
 • het assisteren en administratief ondersteunen bij onderwijs door het verzorgen van syllabi, voorbereiden/afhandelen tentamens, etc.;
 • het invoeren van publicaties in Pure;
 • de administratie rondom het promotietraject in MyPhD;
 • het genereren van de nodige gegevens voor diverse rapportages.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zoeken een enthousiaste collega met een grote mate van zelfstandigheid, die initiatieven durft te nemen, daadkrachtig is en aan de volgende eisen voldoet:

 • een afgeronde mbo-opleiding op niveau 4;
 • werkervaring op secretarieel gebied;
 • ervaring met het onderhouden van websites;
 • goede kennis van Microsoft Office, e-mail en internet;
 • een accurate manier van werken;
 • goed kunnen anticiperen;
 • een servicegerichte houding;
 • goede communicatieve eigenschappen;
 • zowel mondeling als schriftelijk een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (voertaal binnen de onderzoeksgroepen).

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met – bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.261,- en maximaal € 3052,- (schaal 7 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Bètawetenschappen bestaat uit een heleboel fundamentele verbindingen. We hebben zes departementen, namelijk Biologie, Farmaceutische wetenschappen, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Elk van deze departementen bestaat uit verschillende instituten die zich samen richten op belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Nog fundamenteler zijn de individuele onderzoeksgroepen, de bouwstenen van onze ambitieuze wetenschappelijke projecten.

De groep Kristal- en structuurchemie (K&S) doet onder meer onderzoek met behulp van röntgendiffractie en elektronen microscopie naar de atomaire structuur van biomedisch relevante eiwitten. De groep Cryo elektronen microscopie (cryo-EM) bestudeert de structuur en functie van moleculen in de cel in hoogste resolutie. Beide secties maken deel uit van het Bijvoet Centrum (http://bijvoet-center.eu/­) voor biomoleculair onderzoek en verrichten onderzoek op het grensvlak van Scheikunde, Biologie en Geneeskunde. Ze verzorgen onderwijs voor de bachelors Scheikunde en Molecular Life Science en voor de Masters Moleculair en Cellular Life Science en Nanomaterial Science. Beide groepen bestaan op het moment uit een hoogleraar, U(H)Ds, analisten, promovendi, postdocs, gasten en studenten, in totaal ongeveer 30 fte. De groepen werken nauw samen en delen een secretaresse. 

Additionele informatie

Neem voor meer informatie contact op met Belen Rhebergen, b.e.rhebergen@uu.nl, telefoon 030 253 16 02

Mail voor vragen over de sollicitatieprocedure naar science.recruitment@uu.nl o.v.v. de functietitel.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30—40 uur per week
 • €2261—€3052 per maand
 • MBO
 • 1093668

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen op onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Als je de expertise en de ervaring hebt om uit te blinken in deze rol, reageer dan via de "Solliciteer" knop! We ontvangen graag je motivatie en CV.

Als deze specifieke gelegenheid niet voor jou is, maar je kent iemand anders die misschien wél geïnteresseerd is, stuur dan deze link naar hem of haar door.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Universiteit Utrecht). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Iedereen verdient het om zich thuis te voelen op onze universiteit. We verwelkomen medewerkers met een grote verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven.

Als je de expertise en de ervaring hebt om uit te blinken in deze rol, reageer dan via de "Solliciteer" knop! We ontvangen graag je motivatie en CV.

Als deze specifieke gelegenheid niet voor jou is, maar je kent iemand anders die misschien wél geïnteresseerd is, stuur dan deze link naar hem of haar door.

Solliciteer uiterlijk op 20 apr. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).