Medewerker Informatielijn/Studievoorlichting (0,6 fte)

Medewerker Informatielijn/Studievoorlichting (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
26 feb 15 mrt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de medewerker Informatielijn/Studievoorlichting die wij zoeken? Lees dan snel verder en solliciteer direct.

Functieomschrijving

De Universiteit Utrecht is op zoek naar een medewerker Informatielijn/Studievoorlichting. Als medewerker van de Informatielijn/Studievoorlichting ben je het visitekaartje van de Universiteit Utrecht. Naast het verstrekken van algemene informatie over de universiteit, ben je ook het eerste aanspreekpunt voor scholieren en studenten (nationaal en internationaal; ongeveer 80% is internationaal) die een bachelor- of masteropleiding willen gaan volgen. Ook ouders, decanen en andere belangstellenden sta je te woord.
Je werkt in een klein team met twee vaste medewerkers en oproepkrachten/werkstudenten. Per telefoon en e-mail en via Facebook, WhatsApp en de balie verstrek je algemene informatie over de Universiteit Utrecht en informatie over de studiemogelijkheden en voorlichtingsactiviteiten. Door je belangstelling voor het hoger onderwijs ben je op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Natuurlijk helpen wij je op weg met verschillende in- en externe informatiebronnen. Verder ben je verantwoordelijk voor een aantal projecten van de Informatielijn. Denk aan het genereren van managementinformatie (cijfers m.b.t. informatieaanvragen) of het maken van planningen en roosters.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een collega met:
 • HBO werk- en denkniveau;
 • uitstekende spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands én Engels;
 • een klantgerichte instelling en zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • zelfstandige werkhouding, eigen initiatief;
 • goede bestandheid tegen (piek)drukte, snel kunnen schakelen tussen de verschillende kanalen;
 • ervaring met sociale media is een pré;
 • ervaring met Excel is een pré;
 • affiniteit met een onderwijsomgeving, kennis van de universiteit is een pré.
Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega met de intentie om zich voor langere tijd aan het team te verbinden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,6 fte voor de duur van 1 jaar. Bij goed functioneren hoort verlenging tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2261,- en maximaal € 3052,- (schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Communicatie & Marketing (C&M) van de Universitaire Bestuursdienst (UBD) ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten en diensten bij het ontwikkelen en implementeren van beleid rondom communicatie en onderwijsmarketing van de universiteit. Strategie, beleid en uitvoer komen samen bij C&M. De directie voert de regie over het communicatie- en marketingbeleid van de universiteit, stelt dit in nauwe samenwerking met de faculteiten periodiek bij en ontplooit nieuwe initiatieven op universitair en facultair niveau.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 22—24 uur per week
 • €2261—€3052 per maand
 • HBO
 • 1093000

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps