Functioneel beheerder

Functioneel beheerder

Geplaatst Deadline Locatie
27 feb 26 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Onze ResearchIT-collega’s zoeken een functioneel beheerder ter versterking van het team.

Wat ga je doen?

Als functioneel beheerder werk je in productteams aan het ontwikkelen en optimaliseren van IT-dienstverlening. Je fungeert als schakel tussen de productteams, beheerafdelingen van ICTS en externe leveranciers. Je verzorgt de coördinatie van functionele testen en assisteert bij de planning en organisatie van acceptatietesten door gebruikers. Tevens begeleid je het (geautomatiseerd) naar productie brengen van wijzigingen. Je zorgt ervoor dat relevante documentatie (bijv. instructiemateriaal, testscenario’s, etc.) up-to-date blijft.

Je monitort en handelt issues af die impact hebben op eindgebruikers. Dit doe je in samenspraak met de betrokkenen (onderzoekers, leveranciers, productteams, etc.). Ten behoeve van de doorontwikkeling van de dienstverlening deel je hierbij verworven inzichten met de Product Owners.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

De juiste kandidaat:

 • beschikt over ten minste een bachelordiploma, bij voorkeur richting ICT;
 • heeft meerdere jaren ervaring op het gebied van functioneel beheer;
 • heeft bij voorkeur ervaring met werken in een agile- en scrumomgeving;
 • heeft ervaring met BiSL;
 • heeft goede schrijfvaardigheden;
 • is sterk in plannen en organiseren, is omgevingsbewust, klantgericht, analytisch sterk en een teamspeler;
 • heeft bij voorkeur ervaring met het doen of ondersteunen van wetenschappelijk onderzoek;
 • heeft bij voorkeur ervaring met het trainen van gebruikers.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Ons aanbod

Een veelzijdige functie in een boeiende, op ontwikkeling gerichte, organisatie. Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband bij de UvA voor de periode van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden.

De werkzaamheden maken deel uit van het functieprofiel Beheerder ICT, niveau 3 of 4, en de functie is ingedeeld in schaal 9 of 10. Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal €4.274 bruto per maand bij een volledige werkweek van 38 uur. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing. De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

 

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

ICT Services– Onderwjs en Onderzoek

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. Voor de centrale dienst ICT Services (ICTS) werken circa 275 medewerkers die de primaire processen van zowel de UvA als de HvA ondersteunen. Wij doen dit door innovatieve en betrouwbare IT-diensten te leveren aan ruim 80.000 studenten en 10.000 medewerkers.

ICTS heeft een nieuwe koers ingezet met als doel om een wendbaardere organisatie te worden. Dat wil zeggen: flexibeler en met kortere doorlooptijden diensten leveren die beter aansluiten bij de behoeften van gebruikers. Hierbij richten multidisciplinaire productteams zich op het gehele proces, van wens tot implementatie, beheer en doorontwikkeling. Het aanbieden van centrale IT-oplossingen voor de onderzoekers van de UvA en de HvA is belegd in het team ResearchIT. Hierin trekt ResearchIT op met de Bibliotheek, met SURF en met andere instellingen voor hoger onderwijs. ResearchIT wil dit jaar meer capaciteit inzetten voor opslagdiensten voor onderzoekgegevens, virtuele werkplekvoorzieningen en de logistieke ondersteuning van ethische toetsing en RDM-processen. 

Specificaties

 • IT
 • max. 32 uur per week
 • €2835—€4274 per maand
 • HBO
 • 20-140

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps