Master Coördinator

Master Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
18 mrt 11 apr Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De medewerkers binnen de onderwijsondersteuning (BOO) ondersteunen de decaan, de opleidingsdirecteuren, docenten en studenten binnen de Bachelor- en of  Masteropleidingen die door de faculteit Engineering Technologie worden verzorgd (Civil Engineering, Industrial Design Engineering, Mechanical Engineering, Sustainable Energy Technology). Behalve hun taak als coördinator of adviseur voeren de BOO-medewerkers in de regel onderscheidende taken uit in het onderwijsdomein zoals internationalisering, kwaliteitszorg, begeleiding e.d.
We zijn op zoek naar een Master Coördinator om ons team te versterken.

De functie

De Master Coördinator draagt bij aan de ontwikkeling van zowel het huidige als het toekomstige opleidingsprogramma van Industrial Design Engineering. Je bent verantwoordelijk voor de planning van het programma en de behandeling van toelatingsverzoeken van (internationale) studenten voor zowel het Master als Pre-Masterprogramma. Je werkt samen met collega docenten van andere programma's binnen en buiten de faculteit. Je bent een belangrijke verbindende schakel tussen opleidingsdirecteur, studenten, trackcoördinatoren, docenten en het Bureau Onderwijs Zaken (BOZ). Het informeren van studenten en het spelen van een actieve rol bij de voorlichting horen er als vanzelfsprekend bij. De Master Coördinator signaleert knelpunten en komt met verbetervoorstellen ten aanzien van de inrichting en uitvoering van het onderwijsprogramma.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

  • Je beschikt over een technische opleiding op academisch niveau;
  • Je bent een enthousiaste persoonlijkheid die graag initiatief neemt en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Vanwege het internationale karakter van de UT, beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift (C1);
  • Je bent een kei in organiseren en ziet administratieve processen als een vanzelfsprekend onderdeel van je functie;
  • Je bent dienstverlenend richting studenten en docenten. Tegelijkertijd durf je kritisch te zijn en ben je in staat anderen te overtuigen van het implementeren van nieuwe ontwikkelingen.

INFORMATIE EN SOLLICITATIE

Herken jij je in het profiel? Dan zien we jou sollicitatie graag tegemoet!

Jouw sollicitatie kun je samen met een cv, vóór 11 april 2020 uploaden via de ‘apply now’ button.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Natasja Vander Vaet (Hoofd BOO) tel: 053 4896412 n.vandervaet@utwente.nl 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een uitdagende functie voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week in een dynamische werkomgeving voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4166,- bruto per maand (schaal 10) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast biedt de Universiteit Twente uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden met een goede privé- werkbalans.

Werkgever

Universiteit Twente: Universiteit Twente. Dat is menswetenschappen en technologie. High tech en human touch. Onderwijs en onderzoek die er toe doen. Nieuwe technologie als aanjager voor verandering, vernieuwing en vooruitgang in de samenleving. De Universiteit Twente is de enige campusuniversiteit in Nederland, verdeeld over vijf faculteiten verzorgen we ruim vijftig opleidingen. De Universiteit Twente heeft veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talentvolle onderzoekers krijgen de ruimte voor baanbrekend wetenschappelijk onderzoek.

De faculteit Engineering Technology (ET) is één van de vijf faculteiten van de Universiteit Twente met circa 1800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi, verdeeld over de drie opleidingen Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. De afdeling Civiele Techniek verzorgt de BSc-opleiding Civiele Techniek en de MSc-opleidingen Civil Engineering and Management en Construction Management and Engineering.

Specificaties

  • Management
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 1095153

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you