Tijdelijke medewerker studentenzaken

Tijdelijke medewerker studentenzaken

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 1 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd jij van aanpakken en heb je plezier in het werken met digitale administratieve systemen?

Functieomschrijving

Voor het onderwijsbureau van de Faculteit der Sociale Wetenschappen zijn wij op zoek naar een tijdelijke medewerker studentenzaken, die ons komt assisteren in de drukste tijd van het jaar. De werkzaamheden betreffen met name de verwerking van de uitslagen van de assessments van aankomende premasterstudenten en het afstuderen en diplomeren van zittende bachelor- en masterstudenten. Het onderwijsbureau maakt gebruik van studenteninformatiesysteem SAP-SLcM en van service managementsysteem TopDesk. Vanwege de piek in de werkzaamheden is meer dan twee weken aaneengesloten vakantie tijdens het dienstverband niet mogelijk.

Jouw taken
 • verwerking uitslagen afgeronde premasterassessments
 • behandeling afstudeerdossiers
 • aanmaak van diplomasupplementen
 • assistentie bij buluitreikingen

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau
 • administratieve werkervaring
 • affiniteit en ervaring met digitale administratieve systemen
 • oog voor detail en een goed plannings- en organisatievermogen
 • teamspeler, stressbestendig en een flexibele, dienstverlenende instelling

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 maanden.

Een uitdagende tijdelijke functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.261 (schaal 7) en maximaal €3.052 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker studentenzaken 3 en staat open voor  0,8 fte.  De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 maanden, van 1 juni tot 1 november.

De VU beschikt over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • een bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Faculteit der Sociale Wetenschappen
De Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW) kijkt vanuit meer dan één perspectief naar de grote sociale problemen van deze tijd. Van pesten op school tot hoe om te gaan met illegale immigratie, van de opkomst van populistische politici tot het vormgeven van een zelfredzame samenleving. FSW combineert alle disciplines die nodig zijn om deze 'wicked problems’ te kunnen begrijpen: naast klassieke disciplines als sociologie, antropologie en politicologie ook nieuwere sociale wetenschappen als communicatiewetenschap en bestuurs- en organisatiewetenschap. In ons onderwijs en onderzoek nemen wij geen genoegen met makkelijke antwoorden. Onze wetenschappers en studenten zijn kritische denkers en doeners die samen verrassende oplossingen ontwikkelen.

Werken bij Sociale Wetenschappen is samenwerken met collega’s uit verschillende disciplines in een inspirerend en persoonlijk werk- en studieklimaat en een excellente onderzoeksomgeving. De faculteit telt ongeveer 2.500 studenten en er werken meer dan 250 medewerkers.
Onderwijsbureau Sociale Wetenschappen
De nieuwe collega komt te werken in een team met andere medewerkers studentenzaken, dat deel uitmaakt van het onderwijsbureau van de Faculteit der Sociale Wetenschappen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 32 uur per week
 • €2261—€3052 per maand
 • HBO
 • 4120

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps