Klinisch technoloog Orthopedie

Klinisch technoloog Orthopedie

Geplaatst Deadline Locatie
30 apr 14 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je een klinisch technoloog orthopedische chirurgie met brede interesse in klinische (orthopedische) vraagstukken en technologische oplossingen? Zie je het als een uitdaging om voor een specifieke patiënt een optimaal operatieplan op te stellen en bij te dragen aan de uitvoering daarvan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor veel van onze operatieve correcties van grote botdefecten gebruiken we op maat gemaakte prothesen. Daarnaast wordt in toenemende mate gebruikt gemaakt van patiëntspecifieke zaagmallen en navigatiesystemen tijdens operaties. Als klinisch technoloog ben je verantwoordelijk voor het maken en uitvoeren van een operatieplan voor complexe orthopedische casuïstiek. Dit betreft het ontwerp van een patiëntspecifiek implantaat of zaagmal, maar ook het programmeren van navigatiesystemen.

Naast het ontwerp van het implantaat en het operatieplan ben je ook verantwoordelijk voor de logistiek rondom het vervaardigen van het implantaat, welke dienen te voldoen aan de geldende MDR richtlijnen. Voor het optimale resultaat werk je in nauwe samenwerking met de orthopedisch chirurg, maar ook met afdelingen als Medische Technologie & Klinische Fysica (MTKF) en de Centrale Sterilicatie Afdeling (CSA). In je rol als klinisch technoloog ondersteun je ook het wetenschappelijk onderzoek op onze afdeling.

In deze dynamische baan coördineer je de toepassing van technologische mogelijkheden in het chirurgische domein. Zo draag je bij aan persoonsgerichte en innovatieve zorg!

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een relevante academische opleiding (technisch geneeskunde/biomedische technologie) en je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerp van en regelgeving rondom medische implantaten en/of hulpmiddelen. Je hebt inzicht in de relevante chirurgische aspecten om te komen tot een goed operatieplan. Daarnaast:
 • Ben je in staat om een technologisch complex probleem in eenvoudige termen uit te leggen aan de orthopedisch chirurg.
 • Beschik je over een goed analytisch vermogen, kunt zelfstandig werken, en je kunt goed organiseren.
 • Ben je proactief en een goede netwerker.
 • Kan je mensen aanspreken en motiveren.
 • Herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Afhankelijk van kwalificaties en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 10 (maximaal € 4.481) of schaal 11 (maximaal € 5.226) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband exclusief vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Orthopedie verbetert de zorg voor patiënten met musculoskeletale pathologie en richt zich daarin specifiek op patiënten met botdefecten en deformiteiten (botmisvormingen). Dit doen we door middel van excellent onderzoek naar de planning, behandeling en evaluatie van nieuwe (technisch georiënteerde) behandelingen.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

 • Techniek / laboratorium
 • Natuurwetenschappen
 • max. 36 uur per week
 • €2826—€5226 per maand
 • Universitair
 • 119623-P616915-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps