Domeinleider Onderwijs - Academische Zaken

Domeinleider Onderwijs - Academische Zaken

Geplaatst Deadline Locatie
4 mei 3 jun Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

“Creating positive societal impact”

Functieomschrijving

Over de functie

Bij de Erasmus Universiteit (EUR) staat jou als ambitieuze domeinleider onderwijs een mooie uitdaging te wachten. Je vervult een invloedrijke rol op het gebied van strategisch onderwijs en zult je bewegen op universitair, regionaal en landelijk niveau. Je gaat aan de slag met de uitdagingen van de intensieve samenwerking (convergentie) tussen de EUR, het Erasmus Medisch Centrum en de TU Delft. Je voert de regie op de portefeuille onderwijs en vertegenwoordigt de EUR op het onderwijsdomein bij de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en. De Erasmus Universiteit is een internationaal georiënteerde universiteit en je krijgt hier veel ruimte om connecties met buiten te leggen en die te vertalen naar nieuwe kansen voor het onderwijs binnen de EUR. Je komt werken voor Academische Zaken (AZ). Academische zaken werkt op beleidsniveau aan de versterking en vernieuwing van van onderwijs en onderzoek en jij gaat daar een relevante bijdrage aan leveren. De Erasmiaanse waarden staan hierbij centraal; ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Hoe ziet jouw dynamische werkweek er straks uit als domeinleider onderwijs bij de Erasmus Universiteit?

Bekijk hier de AGENDA.

Wat is nog meer belangrijk om te weten?

  • Academische Zaken valt onder de Algemene Bestuursdienst en is het directe adviesorgaan van het bestuur en de rector. De ABD bestaat uit ongeveer 80 mensen. 
  • Daarnaast vormt Academische Zaken de verbinding tussen het College van Bestuur, de faculteiten en instituten; 
  • De Erasmus Universiteit is een ondernemende organisatie. Er wordt hard gewerkt en er hangt een positieve sfeer;
  • De cultuur binnen de afdeling is informeel en er wordt snel geschakeld. Dit vertaalt zich terug naar hoe jij binnen de universiteit kunt samenwerken;
  • De universiteit ligt op een campus en dit zorgt tevens voor een nauwe en intensieve samenwerking; 
  • Duurzaamheid is belangrijk en is één van de pijlers van de universiteit;
  • De diversiteit binnen de universiteit is uniek en dit maakt de functie uniek.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je bent een ervaren collega en bent in staat om zelf je koers te bepalen. Je beschikt over een sterk netwerk in het hoger onderwijs en bent een energieke en stevige gesprekspartner. Je bent ondernemend en vakinhoudelijk sterk. Jij als expert, zet jouw kennis graag in en pakt de regierol in het team. Je bent analytisch sterk, zelfstandig en het is mooi meegenomen als jij beschikt over basis financiële expertise. Tevens ben je een teamspeler en in staat om draagvlak te creëren. Je denkt in mogelijkheden en schrikt niet van een bestuurlijke omgeving. Er gebeurt veel binnen de organisatie en jij bent in staat om jouw eigen zaak niet uit het oog te verliezen.

Wat vraagt deze functie nog meer van je?

  • Afgeronde WO opleiding, bij voorkeur gepromoveerd;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren.

Jij gaat aan de slag bij een universiteit die zich kan meten met de top van de Europese universiteiten. De collega’s zijn oprecht betrokken bij de organisatie en hun werk. Het is een zeer dynamische organisatie waar veel gebeurt. Jouw baan heeft echt impact en je praat dagelijks mee over een grote diversiteit aan onderwerpen. 

En wat krijg je nog meer?

  • Een fulltime aanstelling voor 36-40 uur per week op basis van de CAO Nederlandse Universiteiten;
  • Een goed jaarsalaris van maximaal €79484,- op fulltime jaarbasis. Als je 40 uur werkt, bouw je meer verlofuren op;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren; 
  • Goede pensioenregeling via het ABP;
  • Flexibel werken en spitsmijden behoren tot de mogelijkheden; 
  • Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor coaching en opleiding, ook ontvang je een jaarlijks een persoonlijk carrierebudget van €500,-. Je kunt met je leidinggevende een ontwikkelplan opstellen;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Ruime verlof faciliteiten, waaronder 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek;
  • De mogelijkheid om gebruik te maken van de diverse faciliteiten van de campus, waaronder sportaccommodaties, fietsenmaker, diverse restaurantjes en koffiebars en de universiteitsbibliotheek. 
  • Een vergoeding van het openbaar vervoer tot maximaal € 3.000,- per jaar (o.b.v. voltijds dienstverband). Een vergoeding op basis van kilometers. Je ontvangt deze vergoeding ongeacht de vorm van vervoer. Hierbij ontvang je een vergoeding van € 0,19 per kilometer, tot 30 kilometer per reisdag;
  • Een maandelijkse vergoeding als tegemoetkoming in de internetkosten voor alle medewerkers. De vergoeding bedraagt € 15,- netto per maand bij een voltijds dienstverband.

Bekijk HIER de volledige vacaturetekst van de Erasmus Universiteit. 

Meer weten over de organisatie? Klik HIER.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Een smeltkroes van talent, internationaal georiënteerd en sterk maatschappelijk betrokken. Dat is de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). Een universiteit die met circa 26.000 studenten en 2700 medewerkers wetenschappelijke kennis in Rotterdam ontwikkelt die grenzeloos toepasbaar is. Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken bij een ambitieuze universiteit met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 36—40 uur per week
  • Gepromoveerd
  • AZ-04052020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan, 3062PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you