(Junior) didactisch trainer

(Junior) didactisch trainer

Geplaatst Deadline Locatie
6 mei 25 mei Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Aan de basis van elke goede studieprestatie staat een bekwame docent. Als (junior) didactisch trainer help jij de beginnende docenten van de TU Delft met het behalen van hun startkwalificatie.

Functieomschrijving

Of het nu kwantummechanica, architectuur of lucht- en ruimtevaarttechniek is; de deelnemers aan jouw trainingen behoren stuk voor stuk tot de (internationale) top van hun vakgebied. En jij begeleidt deze slimme professionals op weg naar hun Basiskwalificatie Onderwijs, die ze nodig hebben om aan de TU Delft college te mogen (blijven) geven. Tijdens dit traject ben je voor de startende docenten een inspirator, motivator en coach, die op de juiste momenten een luisterend oor biedt of een duwtje in de goede richting geeft. Net als wij, sta jij voor modern onderwijs. Met creatieve werkvormen en rollenspellen betrek je de hele groep en creëer je een fijne sfeer waarin iedereen zich verder kan ontwikkelen.

Je begeleidt groepen van meestal rond de twaalf deelnemers. De trainingen zijn blended van opzet en de onderwerpen verschillen. Ze kunnen gaan over het ontwikkelen van onderwijs, het lesgeven, het individueel begeleiden van studenten en het ontwikkelen en afnemen van toetsen. Vooral op het gebied van toetsing is jouw inbreng zeer welkom. Het verzorgen van trainingen wissel je af door onder meer een-op-een feedback te geven en eindinterviews te houden. Ook kan het zijn dat een faculteit jou om specifiek advies vraagt, bijvoorbeeld als een docent in zijn of haar werk op didactisch vlak ergens tegenaan loopt.

Dit alles doe je binnen Learning Development, een jong, betrokken en internationaal team van zo’n vijftien collega’s die zich richten op het trainen van docenten en het digitaliseren en wereldwijd toegankelijk maken van onderwijs. Als je nog niet zoveel ervaring hebt, start je bij ons als junior. Dat betekent dat je in het begin meeloopt met een ervaren trainer en onder begeleiding (delen) van trainingen verzorgt. Gaat dat goed? Dan ben jij klaar om aan de slag te gaan met je eigen groepen.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

• Je hebt een academisch werk- en denkniveau en een relevante opleiding, bij voorkeur op het gebied van onderwijskunde of vergelijkbaar.
• Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met het verzorgen van didactische trainingen aan hoogopgeleide professionals en je voelt je op je gemak in een universitaire setting.
• You practice what you preach, wat inhoudt dat je deelnemers met jouw workshops activeert en enthousiasmeert.
• Je hebt een moderne visie op onderwijs, bruist van de ideeën en weet die om te zetten naar innovatieve en creatieve werkvormen.
• Je vindt het leuk om in een internationale omgeving te werken en schakelt vloeiend over naar Engels (wat de voertaal is in het team en tijdens je trainingen).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast.

• Een salaris volgens de cao van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
• Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
• De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
• Korting bij zorgverzekeraars.
• Een flexibele werkweek.
• Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
• Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
• Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
• Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Lees meer over de TU Delft als werkgever.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, ontwikkeling en ontwerp combineert. TU Delft levert onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse. Generaties ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. TU Delft biedt 16 Bachelor- en 32 Masterprogramma’s aan meer dan 23.000 studenten. Onze wetenschappelijke staf bestaat uit 3.500 leden en 2.800 promovendi. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen gebruikmakend van technologie om een positieve invloed te hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijsen studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en X en telt circa 250 medewerkers. ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 36—40 uur per week
  • €2709—€4978 per maand
  • HBO+
  • AT/UD/ESA/2020-25

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 5, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you