Neurochirurg met aandachtsgebied complexe wervelkolom en vasculaire neurochirurgie

Neurochirurg met aandachtsgebied complexe wervelkolom en vasculaire neurochirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
7 mei 3 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Neurochirurgie van het Radboudumc en de afdeling Neurochirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) vormen samen het Neurochirurgisch Centrum Nijmegen (NCCN). Het NCCN heeft een supraregionale functie voor de traumaopvang in Oost-Nederland als onderdeel van het Traumacentrum Oost en voor de kinderneurochirurgie in Oost-Nederland. De afdeling Neurochirurgie richt zich op aandoeningen aan de hersenen, hersenschedel, schedelbasis, hersenzenuwen, het ruggenmerg, de wervelkolom en het perifere zenuwstelsel.

Je houdt je als neurochirurg bezig met de klinische en poliklinische patiëntenzorg en de daaraan gebonden onderwijs- en onderzoekstaken op het vakgebied van de Neurochirurgie, op beide locaties. Je treedt in dienst van het Radboudumc om ons team te versterken.

De staf Neurochirurgie is verdeeld over 4 pijlers: vasculaire neurochirurgie, oncologische neurochirurgie (inclusief schedelbasis en hypofyse), complexe wervelkolom chirurgie en functionele & stereotactische neurochirurgie. Op dit moment bestaat de voorkeur voor een neurochirurg met aandachtsgebied complexe wervelkolomchirurgie en de vasculaire neurochirurgie. Graag gaan wij met jou in gesprek over het afstemmen van ambities en hoe dit in te passen in de teamsamenstelling van het NCCN.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Je bent neurochirurg met interesse in complexe spinale chirurgie en vasculaire neurochirurgie.
  • Je bent een ambitieuze en toegankelijke teamwerker.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.
Zowel jonge klaren als collega's met ervaring nodigen wij uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met de intentie om deze om te zetten in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • De inschaling vindt plaats in schaal UMS Cao umc, maximaal € 11.585 bruto per maand bij een volledig dienstverband. Dit bedrag is exclusief TVO, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
  • De arbeidsduur wordt in onderling overleg bepaald.
Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • €7930—€11585 per maand
  • Universitair
  • 119963-P619231-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps