Communicatieadviseur Comeniusnetwerk - Bureau KNAW - Amsterdam

Communicatieadviseur Comeniusnetwerk - Bureau KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
12 mei 24 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren en enthousiaste communicatieadviseur met hart voor het hoger onderwijs? Weet jij jouw kennis, kunde en kwaliteit effectief in te zetten om het ComeniusNetwerk, een netwerk van onderwijsvernieuwers, in haar communicatie te ondersteunen? Dan zou jij de nieuwe collega kunnen zijn die wij zoeken.
Wegens uitbreiding en vervanging zoekt het bureau van de KNAW contentmedewerkers en communicatieadviseurs. Je komt in een team waarin je de ruimte krijgt voor eigen inbreng en ideeën, en we verwachten dat je die ook goed ten uitvoer kunt brengen. Dat doe je samen met de andere collega’s van de afdeling: communicatieadviseurs, contentmedewerkers,  eventmanagers en informatiespecialisten. We zorgen voor elkaar, houden elkaar scherp en omdat geen dag hetzelfde is, helpen we elkaar waar nodig.

Dit ga je doen
Samen met de secretaris en de beleidsmedewerker zorg jij voor het vergroten van de interne en externe herkenbaarheid van het ComeniusNetwerk, een netwerk van onderwijsvernieuwers in het hoger onderwijs. Je doet het communicatiewerk van A tot en met Z: je bouwt verder aan de online community, voert daar de contentwerkzaamheden voor uit en geeft advies over bijeenkomsten, publicaties en mediaoptredens. Je stippelt daarbij de communicatieroutes uit en voert de acties uit die bij jouw rol horen.  
 

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Dit verwachten we van jou
Je hebt aantoonbare affiniteit met het hoger onderwijs en je volgt de ontwikkelingen daarin op de voet. Je brengt voor het ComeniusNetwerk actuele onderwerpen op een aantrekkelijke manier in beeld bij relevante doelgroepen. Dat doe je via onze eigen kanalen of bij voorbeeld via de pers. Je bent creatief in je aanpak en secuur in je werk. Je kunt prima zelf je weg vinden en je draagt graag bij aan wat het team nodig heeft. Je hebt een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, de nodige werkervaring en je weet wat er vandaag de dag op jouw vakgebied speelt. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?
Op dit moment vindt een evaluatie van het ComeniusNetwerk plaats. Dit betekent dat we je voor het ComeniusNetwerk een tijdelijk dienstverband van 20 uur per week voor een jaar aanbieden. Gedurende dat jaar wordt bekeken of en hoe de functie wordt voortgezet. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris van een communicatieadviseur bij een fulltime dienstverband tenminste  € 2.644,00 en maximaal  € 4.274,00 bruto per maand (schaal 10 CAO Nederlandse Universiteiten/KNAW), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering). Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.
 

Werkgever

Bureau KNAW

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten -  en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 20 uur per week
  • €2644—€4274 per maand
  • HBO
  • AT2020-060

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011 JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps