Verpleegkundig specialist mammacare

Verpleegkundig specialist mammacare

Geplaatst Deadline Locatie
14 mei 14 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als verpleegkundig specialist mammacare voer je professionele medische en verpleegkundige verrichtingen uit, verzorg je de behandel- en zorgcoördinatie van een patiëntengroep en geef je voorlichting. Je ontwikkelt en implementeert multidisciplinaire behandel- en zorgprotocollen en je voert onderzoek uit. Via deze link geven we een gedetailleerde omschrijving van het uitdagende takenpakket.

Nadrukkelijk wordt gevraagd om ook te solliciteren indien je meer uren wilt werken.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

 • Verpleegkundige opleiding aangevuld met de vervolgopleiding tot verpleegkundig specialist.
 • BIG geregistreerd.
 • In staat om op basis van evidence veranderingen te implementeren.
 • Functioneert zelfstandig, maar werkt ook graag in een team.
 • Samenwerken is voor jou een voorwaarde om prettig te kunnen werken. Je bent ontwikkelings- resultaatgericht en in staat om je eigen caseload goed te beheren, de bijbehorende administratie te voeren en je daarvoor gebruikte ICT-toepassingen vlot eigen te maken.
 • Durft besluiten te nemen, werkt zelfstandig, je bent energiek, betrokken, oplossingsgericht en initiatiefrijk.
 • In staat om te kunnen werken in een steeds veranderende omgeving waarbij flexibiliteit, verandervermogen en doorzettingskracht belangrijke competenties zijn.
 • In staat om invulling te geven aan de rol/ontwikkeling van de verpleegkundig specialist die over de grenzen van de afdeling werkt. Hierbij zet je innovatie in om te komen tot de beste persoonsgerichte zorg.
 • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken .

Arbeidsvoorwaarden

Nadrukkelijk wordt gevraagd om ook te solliciteren indien je meer uren wilt werken.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Het Radboudumc zit momenteel in een transitiefase. Daar waar verschillende specialismen vanuit patiëntenzorg met elkaar nauwe verwantschap hebben, worden afdelingen rond een gezamenlijk thema georganiseerd. Met deze thematisering wil het ziekenhuis de zorgprocessen structureren rondom de behoeften van de patiënt.

De afdeling Heelkunde bestaat uit de pijlers gastro-intestinale/oncologische chirurgie, vaatchirurgie, traumatologie en kinderchirurgie. Vanwege innovatieve behandelingen verwijzen niet alleen huisartsen uit de regio naar ons, maar ook specialisten van binnen en ver buiten de regio. De gastro-intestinale/oncologische chirurgie heeft een aantal strategische speerpunten benoemd zoals: HIPEC, Pancreaschirurgie, Slokdarmchirurgie en Leverchirurgie en heeft veel verwantschap met het specialisme Maag-, Darm- en Leverziekten. Binnen de kliniek zijn beide specialismen dan ook op éénzelfde locatie gesitueerd. Thematisering zal ook een rol gaan spelen binnen de polikliniek.

Binnen de gastro-intestinale/oncologische chirurgie heeft het zorgpad mammachirurgie een belangrijk aandeel. Er is intensieve samenwerking met de Radiologie, Pathologie en Medische Oncologie. Er worden gesprekken gevoerd om de mammacare strategisch te positioneren in de regio. De zorg voor de mammacare patiënt binnen de afdeling Heelkunde vindt plaats binnen de polikliniek Heelkunde en de afdeling Heelkunde.

Als verpleegkundig specialist mammacare werk je op de polikliniek en mogelijk in de toekomst in de kliniek. Je zoekt aansluiting binnen de gehele keten. Afhankelijk van de beschikbare uren zullen er ook werkzaamheden uitgevoerd worden op de afdeling Radiologie.

Verpleegkundige in het Radboudumc
In het Radboudumc werken om en nabij de 2.000 verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het Radboudumc werken verspreid over vele afdelingen, thema's en centra; alles georganiseerd rondom de patiënt. Zo kunnen we de patiënt de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

 • Verpleging en verzorging
 • Gezondheid
 • max. 27 uur per week
 • €2826—€4481 per maand
 • HBO
 • 120283-P620827-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps