Coördinator Kaderopleiding Beleid en Beheer

Coördinator Kaderopleiding Beleid en Beheer

Geplaatst Deadline Locatie
18 mei 7 jun Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een huisarts met bestuurlijke en organisatorische affiniteit die de kaderopleiding Beleid en Beheer, wil coördineren en verder ontwikkelen. Draag jij bij aan onze innovatiedoelstellingen?

Functieomschrijving

De NHG-geaccrediteerde kaderopleiding Beleid en Beheer wordt al vele jaren in Leiden georganiseerd. Na enkele jaren onderbreking is er een nieuw curriculum, deels startklaar en deels in ontwikkeling, en bestaat de ambitie om in samenwerking met de (eveneens Leidse) kaderopleiding Ouderengeneeskunde en de (Haagse postgraduate) masteropleiding Population Health Management ook deze opleiding modulair een nieuwe start te geven. Jij coördineert deze kaderopleiding en ontwikkelt deze verder en draagt aldus bij aan onze vernieuwende ambities.

Samenvatting

·       Je bent huisarts met een bestuurlijke en organisatorische opleiding en relevante ervaring

·       Je coördineert de NHG-geaccrediteerde kaderopleiding Beleid en Beheer

·       Je draagt bij aan de ambities om het curriculum van de kaderopleiding verder te vernieuwen en ontwikkelen

·       Je werkt primair op de locatie LUMC Campus Den Haag

·       Er zijn mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en om te promoveren

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent een ervaren praktiserend huisarts, bij voorkeur ook nu nog geregistreerd en werkzaam. Je bent daarnaast een ervaren bestuurder met een vernieuwende en proactieve visie op de ontwikkeling van de huisartsgeneeskunde. Bij voorkeur ben je opgeleid kaderhuisarts of anderszins geschoold in managementvaardigheden. Ervaring in onderwijsontwikkeling en - management strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een aanstelling voor 8 uur per week met uitzicht op vast dienstverband. Je salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 7.085,- bruto per maand voor een fulltime functie (schaal 14, cao UMC).

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG)

Op de Public Health en Eerstelijnsgeneeskunde (PHEG) werk je in een intellectueel prikkelende en afwisselende werkomgeving. Je werkt samen in een goed ondersteund team dat bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde huisarts- en gedragswetenschappelijke docenten. De PHEG is een multidisciplinaire academische afdeling en heeft naast huisartsen ook specialisten ouderengeneeskunde in opleiding. Ook focust de afdeling zich op wetenschappelijk onderzoek en studentenonderwijs. De afdeling heeft een aparte afdeling eHealth en is verantwoordelijk voor de Campus Den Haag waar je primair werkzaam zult zijn. De PHEG kent een uitgebreid netwerk van eerstelijnszorginstellingen om mee samen te werken.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Management; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 8 uur per week
  • max. €7085 per maand
  • Universitair
  • C.20.NG.YZ.26

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you