Senior adviseur Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment

Senior adviseur Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment

Geplaatst Deadline Locatie
19 mei 7 jun Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als senior adviseur Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment ben jij dagelijks bezig om het ziekenhuis na te laten denken over en te ondersteunen bij vraagstukken zoals: Welke kwaliteit collega's zijn nu, maar ook in de toekomst, nodig om onze ambities te realiseren? En hoe zorgen we ervoor dat de organisatie collega's aanneemt die zich verbonden voelen met de missie van het Radboudumc? Met diverse recruitment interventies op het gebied van branding, werving en selectie draag je bij aan het antwoord op deze vraagstukken.

Jij brengt vernieuwing in de manier waarop wij de komende jaren een diverse afspiegeling van de maatschappij in de arbeidsmarkt enthousiasmeren, bereiken, bewegen en verbinden aan ons ziekenhuis.

Met jouw 'mens zijn' en met de innovatieve en creatieve manier waarop je kennis en ervaring op het gebied van recruitment inzet, ontwikkel je jezelf tot een echte partner voor de patiëntenzorg, het onderwijs en het onderzoek. Maar zij zijn ook een partner voor jou. Al onze ontwikkelingen en innovaties op het gebied van branding, werving en selectie doen wij samen mét hen.

Bij het Radboudumc is recruitment dan ook niet alleen de verantwoordelijkheid van HR, maar een gezamenlijke ambitie. Je bent als expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie & recruitment de vraagbaak en adviseur voor collega's in je team en voor diverse stakeholders binnen en buiten het Radboudumc.

De zorg voor patiënten, en daarmee ook het Radboudumc, staat voor stevige uitdagingen. Deze uitdagingen kunnen we alleen aan met hele goede, gemotiveerde en voldoende professionals. Hieraan lever jij, samen met ons, een wezenlijke bijdrage.

Tot je taken en verantwoordelijkheden behoren onder meer:
 • Het ontwikkelen van een visie op hoe arbeidsmarktcommunicatie en recruitment maximaal kunnen bijdragen aan het realiseren van de ambitie van het ziekenhuis om het meest innovatieve en persoonsgerichte ziekenhuis te zijn. Het operationaliseren van deze visie in producten en diensten.
 • Het ontwikkelen en optimaliseren van doel- en targetgroepspecifieke arbeidsmarkt- en wervingscampagnes.
 • Het doorontwikkelen van ons sterke 'employer brand' in samenwerking met de afdeling Communicatie.
 • Kennis ontwikkelen, delen en innoveren binnen het Radboudumc en Team Recruitment op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.
 • Het vertalen van organisatievraagstukken en veranderprocessen naar projecten op het gebied van branding, werving en selectie.
 • In verschillende rollen actief betrokken zijn bij projecten rondom branding, werving en selectie zowel binnen als buiten het Radboudumc.
 • Het begeleiden, trainen en coachen van vacaturehouders bij het maken van weloverwogen keuzes bij de werving en (voor-)selectie van nieuwe medewerkers.
 • Het verder implementeren van netwerkwerven (referral recruitment) en (door)ontwikkeling van ambassadeurs van het Radboudumc in samenwerking met de afdeling Communicatie.
 • Het voeren van de regie richting heel diverse externe partners.
Bovengenoemde is een weergave van het pallet aan vraagstukken en activiteiten waar jij je mee bezig zal houden. Afhankelijk van jouw expertise bij aanvang en de ontwikkeling die jij en de collega's in het team doormaken en de behoeften van de organisatie, stemmen we steeds af wat wel/niet tot je takenpakket behoort.

We zijn erg benieuwd welke innovaties op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie & recruitment jij de komende jaren binnen ons ziekenhuis in samenwerking met patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs gaat ontwikkelen. Én met impact gaat implementeren!

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zoeken een professional die in staat is ons vakgebied opnieuw uit te vinden!
Inhoudelijk heb je op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie & recruitment al flink wat bagage. Je hebt bij voorkeur ervaring in een commerciële én een corporate recruitment omgeving. En daarnaast weet je wat het is om in een grote en complexe organisatie te werken en ook in deze context zaken voor elkaar te krijgen.

Je wilt niets liever dan vanuit je kennis en ervaring concreet iets toevoegen aan onze organisatie door je expertise met anderen te delen. Daarnaast ben jij iemand die los kan laten 'zoals iedereen het doet' en die van nature op zoek is naar nieuwe kansen en mogelijkheden om het anders en beter te doen. Een creatieve expert met een sterke persoonlijkheid, die onafhankelijk denkt, in staat is een vakgebied opnieuw uit te vinden en die collega's op enthousiaste wijze mee weet te krijgen in vernieuwing. Een professional die denken en doen zo weet te combineren dat het Radboudumc trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt steeds een stapje voor is. En dit op een manier die past bij wat de uitdagingen en veranderingen binnen en buiten het Radboudumc vragen.

Verder:
 • Heb je academisch werk- en denkniveau.
 • Minimaal een jaar of 5 werkervaring in een relevante functie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met recruitmentprocessen, bij voorkeur in een commerciële én een corporate omgeving.
 • Minimaal 2 jaar ervaring met online recruitment en met analytics.
 • Kennis van en ervaring met het inzetten van social media in arbeidsmarktcommunicatie.
 • Ben je zowel op strategisch, tactisch als op operationeel niveau een uitstekende gesprekspartner en adviseur.
 • Beschik je over de vaardigheden om complexe projecten voor te bereiden, uit te voeren en te coördineren.
 • Ben je ondernemend en heb je innovatie-, overtuigings- en executiekracht.
 • Beschik je over goede (informeel) leidinggevende en coachende vaardigheden.
 • Ben je in staat om nieuwe concepten te ontwikkelen, waarbij je strategie kunt vertalen in tactisch beleid en in operationele uitvoering.
 • Kun je de regie voeren over korte en lange trajecten, partnerselecties uitvoeren en producten en diensten inkopen.
 • Ben je een echte netwerker en goed in het bouwen en onderhouden van partnerships met heel diverse partijen.
 • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Afhankelijk van kennis en ervaring vindt inschaling plaats in schaal 10 (maximaal € 4.481) of schaal 11 (maximaal € 5.526) bruto per maand op basis van een volledig dienstverband exclusief vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Team Recruitment
Als senior adviseur Arbeidsmarktcommunicatie & Recruitment werk je in Team Recruitment in Nijmegen, onderdeel van Human Resources van het Radboudumc. Als team dragen wij de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van de organisatie bij het jaarlijks invullen van circa 800 vacatures, begeleiding van 15.000 sollicitanten in het proces en regie op 2.500 sollicitatiegesprekken.

Daarnaast zijn we als team verantwoordelijk voor de recruitmentontwikkeling en -innovatie met speciale focus op specifieke strategische arbeidsmarktdoelgroepen, zoals bijvoorbeeld IT'ers en verpleegkundigen. We werken met 8 vaste collega's, verspreid over de rollen van recruitment administrator, recruitment officer en recruitment adviseur. Daarnaast wordt het team geregeld ondersteund door (vaste) flexkrachten en HAN stagiaires.

Team Recruitment bestaat uit ervaren professionals, die elke dag alles uit de kast halen om de onderscheidende en kwalitatieve positie van het Radboudumc in de arbeidsmarkt te behouden en verder te verstevigen. We werken met veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid aan onze toegevoegde waarde voor onze collega's en voor patiënten. Er is veel ruimte voor de invulling en ontwikkeling van je professionaliteit, loopbaan en voor het realiseren van jouw en ons succes.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

 • HRM
 • Gezondheid
 • 32—36 uur per week
 • €2826—€5226 per maand
 • Universitair
 • 120543-P622295-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps