Office Manager

Office Manager

Geplaatst Deadline Locatie
26 mei 14 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jun 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Corporate HR zijn wij op zoek naar een Office Manager met leidinggevende kwaliteiten. Iemand die niet schroomt om zelf ook operationele taken op te pakken. Krijg je daarnaast energie van werken in een complexe en dynamische omgeving? Voor een goed salaris, goed pensioen en dito secundaire arbeidsvoorwaarden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als Office Manager stuur je op jouw eigentijdse manier het secretariaat van de afdeling Corporate HR aan. Je bent met je team de spin in het web. Je zorgt voor de secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning van de medewerkers. Daarnaast speel je een centrale rol bij de communicatie en informatievoorziening over HR-aangelegenheden voor zowel Corporate HR als de hele HR-kolom. Dit doe je samen met je collega's.

Wat zijn jouw werkzaamheden?
  • Je geeft leiding aan het secretariaat en je coördineert alle werkzaamheden.
  • Je beheert de agenda van de directeur Corporate HR en je ondersteunt hem. Daarnaast neem je telefoontjes aan en fungeer je als vraagbaak voor je collega's van de afdeling Corporate HR, andere interne afdelingen en externe contacten.
  • Je laat afspraken inplannen en regelen. Daarnaast ook vergaderingen en bijeenkomsten ten behoeve van de afdeling Corporate HR. Verder maak je bestellingen aan in ProQme en houd je je bezig met facilitaire zaken zoals bijvoorbeeld het regelen van praktische zaken voor de werkplek bij indiensttreding van nieuwe collega's.
  • Als Office Manager coördineer je en help je mee bij de communicatie van de HR-informatie en HR-projecten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de organisatie van de jaarlijkse HR events. Dit doe je in samenwerking met de afdeling Communicatie.
De afdeling Corporate HR
De afdeling Corporate HR bestaat uit ongeveer 60 medewerkers. De afdeling zorgt onder andere voor het ontwikkelen en implementeren van corporate HR-beleid en voor de personeels- en salarisadministratie. De speerpunten van het HR-beleid sluiten aan bij de missie van Wageningen University & Research waarbij plaats is voor mensen uit diverse doelgroepen, waar oog is voor talent, mobiliteit en ontwikkelingsmogelijkheden en sprake is van gelijke kansen. De afdeling Corporate HR werkt bij de ontwikkeling en uitvoering van HR-thema's nauw samen met de HR-afdelingen van de verschillende decentrale onderdelen. De totale HR-kolom bestaat uit ongeveer 120 medewerkers.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

De dynamiek van de afdeling en de complexiteit van de organisatie vragen van jou flexibiliteit, daadkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Dit gebaseerd op een adequate opleiding en relevante werkervaring.
  • Je bent in het bezit van minimaal een secretaresseopleiding op MBO 4 niveau.
  • Je hebt een aantal jaren ervaring met het ontwikkelen & coachen van medewerkers. Hier krijg je energie van.
  • Je bent zeer bedreven in het werken met MS-Office. Ook ben je goed op de hoogte van de gangbare administratieve systemen en procedures binnen WUR.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met het verzorgen van informatievoorziening en communicatieprocessen etc.
  • Je hebt inlevingsvermogen, bent klantvriendelijk, integer, loyaal, accuraat, houdt overzicht en denkt in oplossingen.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Je bent voor minimaal 0,8 FTE beschikbaar (vier dagen per week).

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en structurele functie voor 1 jaar met uitzicht op onbepaalde tijd bij goed functioneren en volledige functie-uitoefening in een plezierige werkomgeving die volop in beweging is. Uitstekende opleidings- en ontwikkelmogelijkheden met prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Stichting Wageningen Research.

Op de functie van Office Manager is salarisschaal 7 van toepassing minimaal €2.436,- maximaal €3.210,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast kent de CAO WR een zogenaamd keuzemodel arbeidsvoorwaarden, waarbij je keuzes kunt maken binnen het arbeidsvoorwaardenpakket die aansluiten bij jouw specifieke wensen.

Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
  • een optimale balans tussen werk en privé;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • 171 vakantie-uren bij een fulltime dienstverband, de mogelijkheid om bij te kopen en goede aanvullende verlofregelingen;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden op Wageningen Campus. En waar zowel het onderwijs, het onderzoek als het bedrijfsleven is vertegenwoordigd;
  • gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten tegen een geringe vergoeding.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving.

Werkgever

Wageningen University & Research

To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Dat is de missie van Wageningen University & Research. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit meer dan 100 landen werken overal ter wereld op het terrein van gezonde voeding en leefomgeving. Wageningen University & Research is een organisatie met internationale impact.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Specificaties

  • HRM
  • Landbouw
  • max. 32 uur per week
  • MBO+
  • 623590

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you