Loopbaan- en soft skills trainer M/V (bepaalde tijd)

Loopbaan- en soft skills trainer M/V (bepaalde tijd)

Geplaatst Deadline Locatie
3 jul 17 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zijn op zoek naar een ervaren trainer met bij voorkeur een achtergrond als arbeidsmarkt/loopbaanprofessional, die tijdens de piekmomenten in het voor- en najaar (het betreft vooral de maanden september / oktober en februari / maart / april / mei) onze studenten kan motiveren, inspireren en een stap verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een ervaren trainer met bij voorkeur een achtergrond als arbeidsmarkt/loopbaanprofessional, die tijdens de piekmomenten in het voor- en najaar (het betreft vooral de maanden september / oktober en februari / maart / april / mei) onze studenten kan motiveren, inspireren en een stap verder brengen in hun persoonlijke ontwikkeling. De trainingen worden gegeven binnen het kader van de vier stappen van het oriëntatie- en sollicitatieproces: self-reflection, orientation, preparation en application. Ze zijn divers van inhoud, zoals bijvoorbeeld een training talent management, een training sollicitatievaardigheden (inclusief assessments), een training bestuursvaardigheden of een training presentatievaardigheden.

Belangrijkste taken:

  • Uitvoeren/ faciliteren van de trainingen en andere leerinterventies (zowel face-to-face als online) die Student Career Services aanbiedt, voornamelijk in de Engelse taal
  • Incidenteel ontwikkelen van trainingen/leerinterventies voor verschillende doelgroepen: faculteiten, studie- en studentenverenigingen en universiteitsbrede projecten.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo- en/of wo-opleiding, aangevuld met een trainersopleiding. Je hebt ruime ervaring met het geven van diverse soft skills en loopbaan gerelateerde trainingen en andere leerinterventies en hebt goede kennis van de huidige arbeidsmarkt. Noloc certificering is een pre. Je bent prima in staat om Engelstalig en met internationale studenten te werken en hebt affiniteit met deze doelgroep. Je beschikt over de volgende competenties:

  • Inlevingsvermogen
  • Enthousiasme/inspirerend
  • Sterke verbale communicatie
  • Zelfstandig
  • Flexibel
  • Resultaatgericht

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Het betreft een tijdelijk dienstverband in de vorm van een oproepcontract voor de duur van één jaar. De aanstelling vindt plaats bij het onderdeel Academic Services van de dienst University Services. Van daaruit worden de werkzaamheden uitgevoerd bij de afdeling Student Development. Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel (studie)loopbaanadviseur 2 / opleider 3 schaal 9. Het salaris bedraagt minimaal € 2920,-- tot max. € 4012,-- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Daarnaast beschikt de universiteit over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een studiefaciliteitenregeling en de mogelijkheid uw arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een keuzemodel arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Tilburg University

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Understanding Society

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 1.500 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Afdeling

Student development

Kennis, kunde en karakter zijn de pijlers van het Onderwijsprofiel van Tilburg University. Binnen dit profiel benadrukt Tilburg University het belang van een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt. Deze voorbereiding start vanaf het moment dat de student begint met studeren tot aan het moment van afstuderen of zelfs de periode aansluitend daarop. Dit betekent dat de universiteit zich inzet voor de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden van haar studenten tot actieve betrokkenheid bij het vinden van een stage of startersfunctie. Hiervoor worden onder andere voorlichtingssessies, groepstrainingen en individuele gesprekken georganiseerd. Ook worden het bedrijfsleven, non-profit instellingen en overheden op de campus van Tilburg University uitgenodigd voor bijvoorbeeld het geven van gastcolleges, bedrijfspresentaties of stageplekken. Al deze activiteiten komen samen bij Student Career Services van de afdeling Student Development.

Specificaties

  • Management; HRM; Marketing en communicatie
  • 4—24 uur per week
  • €2920—€4012 per maand
  • HBO
  • 16825

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you