Coördinator Medisch Onderzoek

Coördinator Medisch Onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
9 jul 2 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij de verbinder zijn tussen methodologie en medisch onderzoek? Wil jij aan de slag met onderzoekers om hun onderzoeksvragen helder en op de beste manier geanalyseerd te krijgen? Wil jij mensen bij elkaar brengen en onderzoeksamenwerking laten opbloeien en versterken? Dan ben jij de coördinator medisch onderzoek die wij zoeken.

Functieomschrijving

Je coördineert wetenschappelijk onderzoek in het LUMC waarin de methodologie centraal staat: hoe beantwoorden we de onderzoeksvraag op de beste manier? Er zijn veel wetenschappelijke publicaties met nieuwe methoden en procedures. Het duurt vaak lang voordat methodologische vernieuwing op een goede manier gebruikt wordt in toegepast onderzoek. In de “Technology Focus Area: Data Analytics” brengen we methodologische expertise in de praktijk om onze biologische inzichten te vergroten, zorgprocessen efficiënter te laten verlopen, en uitkomsten te verbeteren. Jij wordt de coördinator van dit gebied. Jij gaat aan de slag in een team van methodologische experts. Je versterkt bestaande samenwerkingen binnen het LUMC. Specifiek zorg je voor verbindingen met het LUMC programma “Value-based health care” en de “Artificial Intelligence” onderzoeksgroepen.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt een opleiding met ruime aandacht voor methodologie, klinische epidemiologie, biostatistiek en/of data science. Mogelijk ben je al gepromoveerd. Je hebt affiniteit met moderne methoden voor medisch onderzoek. Je bent initiatiefrijk, resultaatgericht en kan goed schakelen tussen verschillende vakgebieden van geneeskunde en methoden. Je kunt goed organiseren en mensen bij elkaar brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 3 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een jaar, met uitzicht op verlenging van twee jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal €4.615,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10, cao UMC).

Afdeling

Biomedical Data Sciences (BDS)

De afdeling Biomedical Data Sciences (BDS) van het LUMC is toonaangevend voor het ontwikkelen en toepassen van methoden voor biomedisch onderzoek. De afdeling doet onderzoek op de gebieden medische statistiek, moleculaire epidemiologie, computationele biologie, medische besliskunde en datamanagement. Innovatie en het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling staan voorop.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Postdoc; Management; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €4615 per maand
  • Universitair
  • D.20.MV.MR.31

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you