Programmamaker filosofie Radboud Reflects

Programmamaker filosofie Radboud Reflects

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 30 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als programmamaker filosofie ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de totstandkoming van lezingen en gesprekken van Radboud Reflects. Deze activiteiten zijn verdiepend van aard, en spelen zich af op het raakvlak van wetenschap, maatschappij, filosofie, ethiek en levensbeschouwing. De activiteiten die je ontwikkelt hebben een filosofische of verdiepende invalshoek. Als programmamaker filosofie is het je tweede natuur om de actualiteit met een filosofische blik te bekijken. Je leest opiniebladen, kranten, boeken en artikelen van hedendaagse grote denkers en je bent op de hoogte van het gedachtegoed van de bekende klassieke filosofen. Je weet deze kennis te koppelen aan de grote vragen van deze tijd. Je signaleert en beschrijft deze bevindingen in een programmanotitie. Na goedkeuring van de programmanotitie maak je samen met de collega’s van communicatie en facility een publieksvriendelijke en Radboud Reflects-waardige lezing.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent academisch opgeleid, bij voorkeur binnen de filosofie.
  • Je hebt een brede intellectuele, maatschappelijke en culturele belangstelling.
  • Je bent uitstekend op de hoogte van de nieuwe trends in de publieksfilosofie en hebt een stevig netwerk binnen publieksfilosofisch Nederland.
  • Je weet de wetenschappelijke en maatschappelijke actualiteit te verbinden met filosofische, ethische en levensbeschouwelijke perspectieven.
  • Je bent initiatiefrijk en creatief en kunt zowel zelfstandig als in teamverband uitstekend functioneren.
  • Je weet van aanpakken, vindt werken met deadlines een uitdaging en bent stressbestendig.
  • Je bent aantoonbaar communicatief vaardig en hebt ervaring in het leiden van gesprekken voor een publiek, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Incidenteel in de avonden en in het weekend werken is voor jou geen probleem.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met de mogelijkheid voor verlenging.

  • Aanstelling: 32 uur per week.
  • Maximum salaris per maand € 4.402,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar met de mogelijkheid voor verlenging.
  • De gewenste datum indiensttreding is 1 oktober 2020.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen

Radboud Reflects organiseert met haar 14 medewerkers lezingen en gesprekken voor een breed publiek en voor studenten en medewerkers op het raakvlak van wetenschap, samenleving, filosofie, ethiek en levensbeschouwing. Binnen deze kleine, dynamische en creatieve organisatie worden jaarlijks in nauwe onderlinge samenwerking ruim 120 activiteiten voorbereid en gerealiseerd. Met deze activiteiten ontvangt Radboud Reflects 19.000 offline bezoekers en vele honderdduizenden belangstellenden online. Radboud Reflects biedt deze belangstellenden handvatten om verder te denken over de grote vragen van deze tijd. Radboud Reflects is een belangrijke brug tussen wetenschap en maatschappij. De programma’s van Radboud Reflects zijn toegankelijk voor iedereen. Verslagen, video’s en podcasts zijn vrij te raadplegen. De programma’s vinden plaats op de campus van de Radboud Universiteit, maar ook op andere locaties in Nijmegen en Den Haag. Radboud Reflects is ingebed in de Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen telt ruim 160 medewerkers in 11 wetenschappelijke en ondersteunende afdelingen. Onze wetenschappers werken multidisciplinair in het onderzoeksinstituut en in het onderwijsinstituut. Zij verzorgen het onderwijs voor ongeveer 750 (deels internationale) studenten. Ons onderwijsprogramma bevat diverse topopleidingen en kent zowel verdiepende disciplinaire studierichtingen als interdisciplinaire en multifacultaire studies. De faculteit heeft een innovatief onderwijsprogramma dat sterk is gerelateerd aan actuele maatschappelijke vraagstukken. Onze opleidingen Religiewetenschappen en Theologie kenmerken zich door hun vertaling naar hedendaagse thema's. Ze hebben een breed toepassingsgebied en behoren tot de beste opleidingen in hun soort.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Taal en cultuur
  • max. 32 uur per week
  • max. €4402 per maand
  • Universitair
  • 1113944

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you