Projectleider Open Educatie programma

Projectleider Open Educatie programma

Geplaatst Deadline Locatie
17 jul 20 aug Nijmegen

Functieomschrijving

De projectleider van het Open Educatie programma (OpenEd) bouwt op en onderhoudt de samenwerking met (en tussen) de Gelderse ROC/AOC (mbo) en hbo-instellingen. Daarbij weet zij/hij verbinding te houden met de betrokken WO medewerkers bij OnePlanet. De projectleider vindt werkvormen, passend bij het mbo en hbo en de betrokken beroepsgroepen, om nieuwe digitale technologie zo goed mogelijk over te dragen aan studenten, docenten en betrokken beroepsgroepen (maakindustrie, techniek, ICT, zorg & welzijn, agrariërs). De projectleider draagt bij aan het ophalen en vertalen van de ambities van hbo- en mbo-instellingen binnen het OpenEd programma, daarbij wordt expliciet de aansluiting gezocht met bestaande onderwijsmodules en bestaande samenwerkingen binnen de mbo en hbo organisaties. Door middel van het leveren van inhoud, technologie en begeleiding wordt een bijdrage geleverd aan diverse bijeenkomsten, masterclasses, Hackatons/bootcamps. De projectleider initieert de bestaande en nieuwe werkplaatsen binnen het Open Educatie programma, zorgt voor het uitwerken daarvan (Health, Nutricion & Behaviour en Agribusiness & Mileu) en houdt goed zicht op het resultaat en de leerervaringen hiervan. Zij/hij maakt een vertaling van de behoeften van het ROC/mbo/hbo naar praktijkleeropdrachten en evalueert alle initiatieven om kwaliteit, impact en leermomenten te waarborgen zodat succesvolle initiatieven worden gecontinueerd. Met onderzoekers vanuit het netwerk helpt zij/hij met het meer publiek toegankelijk maken van toepasbare technologie op dit terrein en met het inzetten van studenten en docenten van het mbo en jbo in praktijkgerichte ontwikkeling. Het helpen opbouwen van een interdisciplinair netwerk van lectoren, practoren, onderzoekers en MKB bedrijven binnen het terrein van onderwijsprogramma's rondom digitale technologie in agribusiness, voeding en gezondheid is een belangrijke taak. Tenslotte assisteert zij/hij bij het vinden en genereren van nieuwe financiële middelen voor het OpenEd programma en haar mbo- en hbo-partners door te assisteren bij subsidieaanvragen en het oprichten van nieuwe clusters rondom specifieke vraagstukken.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

 • Academische of hbo-opleiding in een relevante discipline.
 • Substantiële ervaring met management of organisatie van projecten/programma’s met meerdere belanghebbenden.
 • Kennis van de onderwijssector.
 • Ervaring en affiniteit met monitoring en evaluatie/rapportage van (deels) publiek gefinancierde programma’s.
 • Ervaring en/of affiniteit met de terreinen landbouw, milieu en voeding & gezondheid.
 • Affiniteit met technologische innovaties en begrijpen wat dit inhoudt.
 • In staat anderen te enthousiasmeren voor samenwerkingsprojecten, goed kunnen netwerken en initiatiefrijk zijn.
 • Aantoonbare organisatietalenten en bewezen talent met het zakelijk, klant- en resultaatgericht werken.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen.
 • Goede spreek- en schrijfvaardigheid in het Nederlands en het Engels.
 • Een teamspeler. Daarnaast ben je resultaatgericht, ondernemend, bevlogen, betrokken en energiek.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

 • Aanstelling: 24 - 32 uur per week.
 • Maximum salaris per maand € 5.127,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 11). Aanloopschaal kan van toepassing zijn.
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
 • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Contractduur: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.
 • De gewenste datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.
 • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Afdeling

Academic Affairs

De functie is ondergebracht bij de eenheid Radboud Innovation, maar u bent werkzaam bij OnePlanet Research Center. Bij OnePlanet Research Center blijft het niet alleen bij vraagstukken. We werken ook aan de antwoorden. We dromen én doen. We onderzoeken en ontwikkelen digitale technologische innovaties op het gebied van voeding, landbouw en gezondheid, met als doel om ingrijpende veranderingen teweeg te brengen. Veranderingen die noodzakelijk zijn om een gezondere toekomst te creëren, voor onze planeet en voor de mensheid. OnePlanet Research Center functioneert in een zich snel ontwikkelende arbeidsmarkt van met name de sectoren agribusiness, voeding, zorg, ICT, techniek en media. De technologische ontwikkelingen brengen grote veranderingen in bestaande beroepen met zich mee. Het is voor de Gelderse economie van belang dat toekomstige (en huidige) beroepsbeoefenaars goed voorbereid zijn op hun toekomstige en voortdurend veranderende beroepsrollen. Het OpenEd levert een bijdrage aan de Gelderse beleidsdoelen op gebied van onderwijs & arbeidsmarkt. De eerste bouwstenen voor dit mooie project zijn gelegd. Wij zoeken iemand die het OpenEd programma verder kan uitbouwen en bestendigen, in directe aansluiting met de gekozen inhoudelijke programmalijnen van OnePlanet.

Additionele informatie

Meer over de inhoud van de vacature:
Thea van Kemenade, Director of Health
Telefoon: 06 51 13 28 12
E-mail: thea.vankemenade@ru.nl

Specificaties

 • Management
 • 24—32 uur per week
 • max. €5127 per maand
 • HBO
 • 1114240

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

X

Sollicitatieprocedure

Richt de sollicitatiebrief aan Thea van Kemenade en solliciteer, via de solliciteerbutton, uiterlijk 20 augustus 2020. 

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:
 • Motivatiebrief.
 • CV.

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Richt de sollicitatiebrief aan Thea van Kemenade en solliciteer, via de solliciteerbutton, uiterlijk 20 augustus 2020. 

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:
 • Motivatiebrief.
 • CV.

Solliciteer uiterlijk op 20 aug. 2020 23:59 (Europe/Amsterdam).