Aios pathologie

Aios pathologie

Geplaatst Deadline Locatie
21 jul gisteren Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Jouw opleiding tot patholoog duurt bij een fulltime dienstverband vijf jaar. Hierin komen alle deelgebieden van de pathologie aan bod. Ook vindt een gedeelte van de opleiding, variërend van een half tot twee jaar, plaats bij een afdeling pathologie in een niet-academisch ziekenhuis. Wetenschappelijk onderzoek maakt ook deel uit van je opleiding.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Wij vragen een enthousiaste, flexibele en toegewijde basisarts met teamspirit en humor die opgeleid wil worden tot patholoog.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: vijf jaar.

Het salaris voor deze 100% functie bedraagt maximaal € 3.103,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (werkweek van 36 uur). Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 5 jaar. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Pathologie

Onze afdeling pathologie telt ongeveer 140 medewerkers met een staf van negentien pathologen en vier klinisch moleculair biologen. Wij spelen een centrale rol in de cel- en weefseldiagnostiek, in het onderwijs, in de ziekteleer en in translationeel wetenschappelijk onderzoek. Onze afdeling heeft een zeer goede infrastructuur voor de volle breedte van de diagnostiek en research, en mede door intensieve regionale partnerships uitstekende toekomstperspectieven. Als afdeling vallen we onder de divisie laboratorium apotheek en biomedische genetica (dLAB).

Specificaties

  • PhD; Universitair docent
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3103 per maand
  • Universitair
  • 2020/0490

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps