Functioneel beheerder Integratie (0,5 - 0,8 fte)

Functioneel beheerder Integratie (0,5 - 0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
30 jul 30 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 aug 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ga jij voor ICT en webtechnologie? Hou je van uitdagend werk? Misschien word jij dan Functioneel Beheerder in het team Integratie?

Functieomschrijving

Ga jij voor ICT en webtechnologie? Hou je van uitdagend werk? Misschien word jij dan Functioneel Beheerder in het team Integratie? In deze afwisselende baan trek je veel op met de andere functioneel beheerders, met developers, testers en eindgebruikers. Je werkt graag samen bij het bedenken en realiseren van mooie oplossingen. Het team Integratie hoort bij de afdeling Business Intelligence, Integration and Online Services (BIOS). 
De Universiteit Utrecht ontwikkelt en beheert zijn eigen API’s (webservices) en integraties van en naar verschillende bronsystemen en afnemers. We publiceren deze API’s in een shop. Van daaruit krijgen ontwikkelaars toegang, binnen en buiten de universiteit. Onze diensten moeten functioneel goed aansluiten bij de wensen van afnemers en makkelijk bruikbaar zijn door developers. Jij bent hierin de belangrijke schakel.

Wat ga je doen?
Onze vraagstukken zijn complex en uitdagend. Maar dat vinden we juist zo mooi aan ons werk. We werken graag samen aan de beste dienstverlening. Binnen het team is veel kennis en ervaring; we leren van elkaar en helpen elkaar.

Wat kom jij bijdragen in ons team:
  • Je adviseert en ondersteunt eindgebruikers. Je neemt hierin de regie en stemt af met collega’s.
  • Je betrekt API developers en functioneel beheerders van bronsystemen, zoals Osiris en SAP.
  • Je adviseert over de juiste vorm van autorisatie en over beveiligingsmaatregelen.
  • Je verleent toegang tot services en monitort de functionele werking van de koppelingen. Ook coördineer je releases die samenhangen met andere systemen.
  • Je werkt samen met de incidentmanager voor het goed kanaliseren van eventuele incidenten. Ook verzorg je het autorisatiebeheer voor afnemers.
  • Je bent de schakel tussen de leverancier van het integratieplatform en de universiteit. Je stuurt leveranciers aan op basis van gemaakte afspraken, zoals de SLA. Ook denk je mee over verbeteringen en procedures.
  • Je zet jouw deskundigheid in bij diverse overleggen. Je deelt graag je kennis.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van informatisering en/of automatisering. Of je bent bezig met een dergelijke opleiding.
  • Je hebt 1-5 jaar ervaring met functioneel beheer.
  • Je hebt ervaring met BiSL processen en projectmatig werken.
  • Je bent gek op ICT en (web)technologie: $ curl is your friend. Nieuwe dingen leren en jezelf ontwikkelen, daar hou je van. Je bent leergierig en nieuwsgierig.
  • Je voelt je thuis in een grote (overheids-) organisatie en zoekt daar gemakkelijk je weg.
  • Je bent communicatief en kan prettig samenwerken met collega’s in verschillende functies.
  • Je bent communicatief vaardig in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,5 - 0,8 fte voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012,- (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 
Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Information Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale ITdienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af.

Specificaties

  • IT
  • 19—32 uur per week
  • €2920—€4012 per maand
  • HBO
  • 1115294

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you