Kwaliteitsmanager

Kwaliteitsmanager

Geplaatst Deadline Locatie
4 sep 17 sep Apeldoorn

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Als kwaliteitsmanager ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kwaliteitsmanagement binnen Aventus en voor de advisering en ondersteuning van bestuur, directie en management bij het opzetten en uitvoeren van kwaliteitsverbetering. Je werkt op corporate niveau en bent onderdeel van de dienst Strategie & Onderwijs. Je fungeert als volwaardig gesprekspartner op jouw vakgebied en je beschikt over een proactieve houding. Vanwege interne ontwikkelingen zijn wij op zoek naar uitbreiding van ons team Kwaliteit.

De volgende werkzaamheden hebben de komende periode de meeste prioriteit:

 • Contactpersoon voor de inspectie: het coördineren van inspectie­bezoeken, ontvangen en monitoren van afhandeling van signalen vanuit de inspectie en de directie en teammanagers begeleiden bij de behandeling hiervan en, samen met de kwaliteitsmanager, monitoren van en adviseren van het bestuur n.a.v. ontwikkelingen binnen het inspectietoezicht.
 • Coördinator van de kwaliteitsagenda: voorbereiden van de bijeenkomsten van de regiegroep, verantwoordelijk voor de tussentijdse interne voortgangs­metingen en voor de mid- en eindterm rapportages, opstellen van rapportages kwaliteitsagenda t.b.v. het jaarverslag, inrichten, voorbereiden en bewaken van het proces van opstellen voorbereiden van de volgende kwaliteits­agenda (2023) en opstellen van de kwaliteitsagenda.
 • Diverse werkzaamheden t.a.v. de kaderbrief, jaarplan en het Aventus jaar­verslag samen met de andere kwaliteitsmanager.

Specificaties

Aventus

Functie-eisen

 • Je hebt een academisch- werk- en -denkniveau en beschikt over brede specialistische theore­tische kennis van kwaliteitsmanagement.
 • Je bent op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en de van toepassing zijnde wet- en regelgeving.
 • Je beschikt over kennis en aan­toonbare ervaring in het uitvoeren en aansturen van werk- en projectgroepen op het gebied van kwaliteitsmanagement.
 • Je hebt ervaring met het opstellen van beleidsplannen in relatie tot kwaliteitsmanagement en je bent in staat hierover te adviseren aan bestuur, directie en management.
 • Je blinkt dan ook uit in schriftelijke en mondelinge vaardigheden en beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

We bieden je een uitdagende functie voor in eerste instantie de duur van 1 jaar voor 0,6 - 0,8 fte waarin je je kwaliteiten uitstekend kwijt kunt.

Daarnaast bieden we je:

 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 5.595 (schaal 12) bij een fulltime aanstelling.
 • Een reiskostenvergoeding.
 • Een pensioenregeling.
 • Een eindejaarsuitkering.
 • Collectieve verzekeringen.

Werkgever

Aventus

Wij zijn Aventus, de school waar jij ’t maakt
We zijn trots op onze (beroeps)opleidingen. En we hebben enorme bewondering voor iedereen die het maximale uit zichzelf wil halen. Mensen die met hun unieke talent en bevlogenheid het verschil maken. Deze mensen komen we gelukkig dagelijks tegen. Het zijn de mensen die bij ons studeren, doceren en werken. Mensen die inspireren en verbinden. Mensen die vooruit gaan in plaats van achteruit gaan. Mensen die grenzen verleggen. En dat is mooi. Mooi om te ontdekken wat iedereen nog meer kan. Het maakt dat we elke dag weer stilstaan bij de waardevolle bijdrage die we leveren aan de wereld om ons heen. Onze studenten en medewerkers maken het waar. Bij Aventus!

Afdeling

Dienst Strategie & Onderwijs

De dienst S&O is verantwoordelijk voor de deelgebieden marketing & communicatie, voorlichting en informatie, relatiemanagement, onderwijsadvisering, beleidsontwikkeling, loopbaan en begeleidings­advies en kwaliteitsmanagement. Zij ondersteunt en adviseert de organisatie en het college van bestuur om de focus te houden op een goede school, met de basis op orde en de ambitie om samen te ontwikkelen van goed naar beter. De student staat centraal in ons denken en doen. We laten zien hoe mooi en uitdagend beroepsgericht onderwijs is en we zorgen voor een onderwijsomgeving waar de ontwikkeling en groei van het individu centraal staat. Wij zoeken naar toekomstbestendige en vernieuwende manieren en oplossingen om ons onderwijs en onze diensten (verder) te ontwikkelen. Dit komt onze studenten, de school en de regio ten goede.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Onderwijs; Beleid- en staf
 • Economie; Gedrag en maatschappij; Recht
 • 24—32 uur per week
 • max. €5595 per maand
 • Universitair
 • AT Kwaliteitsmanager

Locatie

Laan van de Mensenrechten 500, 7331 VZ, Apeldoorn

Bekijk op Google Maps