Secretarieel medewerker Talent & Development

Secretarieel medewerker Talent & Development

Geplaatst Deadline Locatie
24 sep 6 okt Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 okt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jouw team haalt de juiste mensen binnen en faciliteert hun ontwikkeling. Zodat de TU Delft impact heeft voor een betere samenleving. Als secretarieel medewerker ondersteun je het team, in het hart van de TU.

Functieomschrijving

Jij ontzorgt het team Talent and Development op organisatorisch en administratief gebied. Dit vrij nieuwe team met zestien leden is het expertisecentrum van de TU Delft voor recruitment en talentontwikkeling. Met onder meer recruiters, assistent-recruiters, beleidsmedewerkers en learning-and-developmentadviseurs ondersteunen we HR-adviseurs en leidinggevenden op het gebied van werving en (loopbaan-)ontwikkeling van hun medewerkers.

Binnen het team zijn talent en development ondergebracht bij twee subteams. Jij hebt speciale aandacht voor development. Daarbij werk je intensief samen met de learning-and-developmentadviseurs. Je registreert de inschrijvingen voor alle trainingen die Talent and Development organiseert. Ook communiceer je over de trainingen met de deelnemers en opleidingsbureaus, en maak je afspraken met bijvoorbeeld leveranciers van incompanytrainingen. Zeker zo belangrijk: je beheert de contracten en zorgt voor het doorbelasten van de facturen naar de verschillende universiteitsdiensten en faculteiten. Daarom heb je regelmatig contact met de controller en de financiële en juridische afdelingen.

Verder houd je als een echte multiprojectmanager de SharePointsite van het team up-to-date, beheer je de agenda van de manager en houd je het overzicht over alle lopende zaken. Je organiseert off- en online meetings voor het team, regelt ­– als dat van toepassing is – de locatie en de catering, en verstuurt de uitnodigingen. Bij de overleggen zorg je dat alle documentatie aanwezig is, en je houdt de actielijst up-to-date. Ook voor de wervingsprocedures plan je afspraken in.

Je weet snel inzicht te krijgen in hoe de organisatie van een universiteit werkt en neemt een sturende rol in de ondersteuning van het team. Ook ben je de achtervang voor je collega-secretarieel medewerkers van het HR-directieteam. Zo bouw je mee aan de talentwerving en ontwikkeling binnen de oudste en grootste technische universiteit van Nederland.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal mbo-niveau en bij voorkeur een diploma van een secretariële opleiding.
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een universitaire omgeving.
  • Je communiceert zowel mondeling als schriftelijk helder in het Nederlands en Engels.
  • Je hebt ervaring met het Microsoft Office-pakket en Digiforms, en bij voorkeur met verschillende administratieve systemen als SharePoint en TOPdesk.
  • Je kunt goed samenwerken, hebt oog voor je collega’s en neemt graag het initiatief.
  • Je komt met oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken en bewaart de rust en het overzicht als de druk hoog is.
  • Je werkt nauwkeurig en met oog voor kwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Contractduur: 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Functie-omvang: 36-40 uur per week.
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het Health Coach Program.

Lees meer over de TU Delft als werkgever.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. 

Challenge. Change. Impact!  

Afdeling

Universiteitsdienst - Human Resources

Om haar strategische doelstellingen te realiseren zet de TU Delft in op het aantrekken en ontwikkelen van ambitieuze en getalenteerde medewerkers. Het personeelsbeleid is gericht op recruitment en de ontwikkeling van talent, leiderschap en de organisatie en draagt bij aan de versterking van onderwijs, onderzoek en valorisatie. Een veilige, uitdagende en betekenisvolle werkomgeving staat voorop. Hieraan draagt de HR-organisatie bij met de medewerkers van HR Advies die werken bij de faculteiten en universiteitsdiensten op locatie en daarnaast met de HR-diensten van de afdelingen HR Talent & Development, Health Safety Environment (HSE) en HR Services.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 36—40 uur per week
  • €2329—€3144 per maand
  • MBO
  • TUD00493

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you