Docent Orale Radiologie

Docent Orale Radiologie

Geplaatst Deadline Locatie
6 okt 18 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Mondgezondheidswetenschappen van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is op zoek naar een docent Orale Radiologie.

Wat ga je doen?

De sectie orale radiologie verzorgt onderwijs aan studenten tandheelkunde en mondzorgkunde en nascholingsonderwijs aan tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten. Het onderwijs bestrijkt de gebieden beeldvorming, radiologische opnametechnieken (practicum en stage), radiologische diagnostiek (anatomie, dentale pathologie, orale pathologie) en stralingsbescherming (opleiding toezichthoudend medewerkers stralingsbescherming).
Daarnaast verlenen de medewerkers van de sectie Orale Radiologie zorg in de vorm van röntgendiagnostiek en rapportages voor verwijzers van intern en van buiten ACTA. Daartoe is de kliniek van de sectie uitgerust met de modernste röntgenapparatuur, inclusief 2 conebeam CT scanners.

De sectie bestaat uit een enthousiast klein team van 9 tandartsen, 2 assistenten, een secretaresse en 5 onderzoekers en is op zoek naar een nieuwe collega vanwege uitbreiding van de onderwijs- en zorgtaak en het vertrek van een van de collega’s.

De docent zal participeren in het onderwijs en de patiëntenzorg van de sectie. Soepele samenwerking met collega’s, ondersteunend personeel en studenten is daarbij een vereiste.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

De kandidaat:

 • is BIG-geregistreerd tandarts met belangstelling in en enthousiasme voor onderwijs aan studenten;
 • heeft een empathische houding jegens patiënten en kan hen op hun gemak stellen en correct voorlichten;
 • is een teamplayer met initiatief.

Ervaring of aantoonbare belangstelling in het vakgebied van de orale radiologie strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, op voltijdse basis minimaal €2.790 en maximaal €4.402 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel Docent 4 en staat open voor ten minste 0.4 fte.

Daarnaast beschikt ACTA over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:

 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband;
 • 8% vakantietoeslag en 8.3% eindejaarsuitkering;
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling;
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer.

De cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

 

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam – Afdeling Mondgezondheidswetenschappen

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg.

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gezondheid
 • 16—32 uur per week
 • €2790—€4402 per maand
 • Universitair
 • 20-584

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1182 DB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps