Projectondersteuner Onderwijs & Studieadvies (0.6-0.7 fte)

Projectondersteuner Onderwijs & Studieadvies (0.6-0.7 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 okt 28 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Projectondersteuner Onderwijs en Studieadvies ondersteunt zowel de studieadviseurs en de programma coördinatoren onderwijs bij hun werkzaamheden. Het is daarmee een nieuwe gecombineerde functie binnen ESHPM waarbij het zowel reguliere/dagelijkse werkzaamheden betreft als projectmatige ondersteuning. De werkzaamheden worden ongeveer evenredig verdeeld.

Als ondersteuner Studieadvies ondersteun jij de studieadviseurs van ESHPM in het (digitaal/ telefonisch) beantwoorden van minder complexe vragen van studenten (zowel Bachelor als (pre)Master). Dit kan bijvoorbeeld gaan over de studievoortgang, de combinatie van studieprogramma’s en verzoeken aan de examencommissie. Daarnaast verwijs jij studenten waar nodig door naar andere organen binnen de faculteit ESHPM of de Erasmus Universiteit. Je bent onmisbaar bij het opstellen van rapportages van langstudeerders en andere speciale doelgroepen, zoals studenten met overgangsregelingen en openstaande vakken. Je draagt zorg voor Studieadvies gerelateerde studentenadministratie. Een onderdeel van Studieadvies is het mentoraat. Deze mentoren zijn het eerste aanspreekpunt voor de eerstejaars bachelor studenten. De administratieve en praktische ondersteuning van dit mentoraat behoren ook tot jouw takenpakket.

Als Projectondersteuner Onderwijs ondersteun jij de Programma Coördinatoren Onderwijs in administratieve en secretariële werkzaamheden bij diverse projecten. Denk hierbij aan het in kaart brengen van het uitgevoerde onderwijs per vak met betrekking tot de onderwijsbemensing of aan het helpen bij het opstellen en voorbereiden van financiële overzichten. Het betreffen allerhande werkzaamheden ter ondersteuning van projecten inzake onderwijs ESHPM breed. In je rol als projectondersteuner werk je mee en draag je bij aan de voortgang en realisatie van gestelde projectdoelstellingen binnen de afgesproken financiële middelen en kwaliteitsafspraken. De Projectondersteuner Onderwijs werkt nauw samen met de Programma Coördinator en de Medewerker Programma Coördinatie en neemt initiatief voor goede samenwerkingsrelaties met collega’s binnen en buiten de afdeling.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Jij:

 • beschikt over een MBO of HBO opleiding;
 • hebt bij voorkeur minimaal 2 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in het onderwijs;
 • bent resultaatgericht, analytisch, je hebt een proactieve houding en beschikt over goede organisatorische vaardigheden;
 • bent administratief en cijfermatig onderlegd, hebt het vermogen om hoofd- en bijzaken goed te scheiden;
 • bent nauwkeurig in het verwerken van student- en onderwijsadministratie;
 • bent discreet en kunt goed omgaan met vertrouwelijk informatie;
 • bent empathisch en kunt dit via email en/of telefoon overbrengen;
 • kunt goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken met collega’s van verschillende afdelingen binnen de organisatie;
 • hebt ervaring met Microsoft Office en specifiek goede kennis van Excel;
 • beschikt over uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal ( B2 niveau).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar. We streven naar een zo spoedig mogelijke startdatum. Het salaris bedraagt minimaal € 2.329,- en maximaal € 3.548,- bruto per maand (aanloopschaal 7 of schaal 8, afhankelijk van relevante kennis en ervaring) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van relevante ervaring. De omvang van het dienstverband is enigszins bespreekbaar en wordt in overleg bepaald.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP en biedt gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes. http://www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

De faculteit Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg.

ESHPM is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de EUR en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 1300 studenten en werken ruim 160 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—28 uur per week
 • €2329—€3548 per maand
 • MBO
 • ESHPM/OSC/15102020

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps