Management assistent - Bureau KNAW - Amsterdam

Management assistent - Bureau KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
5 nov 22 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een organisatietalent en houd jij zonder moeite meerdere ballen in de lucht? Sta je graag in het midden van het speelveld en houd jij je hoofd koel en kunnen onze collega’s altijd bij jou terecht met hun vragen? Wil jij werken in de inspirerende wereld van de wetenschap en op de afdeling ICT Services de front- en backoffice teams laten excelleren door jouw pragmatische ondersteuning? Solliciteer dan als management assistent. 

Funtieomschrijving
Als management assistent pak je voor de afdeling ICT je de administratie, facturatie, bestellingen, rapportage en verschillende personele registraties op. Dit doe je samen met twee collega’s. Voor het hoofd van de ICT-afdeling beheer je actief de agenda, maak je afspraken en ondersteun je bij verschillende werkzaamheden. Je bent de schakel in het team en beheert dossierafspraken, de correspondentie, offertes, klantprocedures, de communicatie en Service Level Agreements. Ook processen zoals het crisismanagement en de AVG-compliancy en de tevredenheidsonderzoeken ondersteun je en houd je up-to-date.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

 • Plezier en handigheid met applicaties en webservices
 • Een zelfstandige werkhouding met oplossend vermogen
 • Je hebt talent om te organiseren en structureren 
 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent klantgericht en houdt van samenwerken
 • Je staat stevig in je schoenen en bent assertief
 • Hbo werk- en denkniveau en je bent actief bezig met je eigen ontwikkeling
 • Goede communicatievaardigheden in Nederlands en Engels

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie met in eerste instantie een dienstverband voor een jaar daarna behoort een verlenging van het dienstverband tot de mogelijkheden.

Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris bij een fulltime dienstverband maximaal € 3.548,00 bruto per maand (schaal 8 CAO Nederlandse Universiteiten/KNAW), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Er is een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Bureau KNAW

De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten -  en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Afdeling

ICT

De afdeling ICT Services is verantwoordelijk voor de ICT dienstverlening aan het Bureau en enkele instituten. De afdeling telt ongeveer 25 medewerkers, ver­deeld over twee secties: Front Office, Back Office en een ondersteunend support team. De afdeling beheert de technische infrastructuur voor de KNAW en haar instituten en is een Shared Service Center voor een aantal instituten van de KNAW. ICT Services is onderdeel van het Bureau waar zo’n 130 mensen werken. Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, instituten en directie bij in de uitoefening van hun taken. De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor instituten die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Specificaties

 • IT; Beleid- en staf
 • 30.4—38 uur per week
 • max. €3548 per maand
 • HBO
 • AT2020-127

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011 JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps