E-learning specialisten (3 posities)

E-learning specialisten (3 posities)

Geplaatst Deadline Locatie
16 nov 28 nov Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 nov 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Opereer jij graag op het snijvlak van technologie en onderwijs? Dan kan het zomaar zijn dat jij onze nieuwe collega wordt! Binnen de Universiteit Twente zijn we namelijk op zoek naar:

E-learning specialisten (3 posities)

De drie posities zijn verdeeld over de faculteiten:

  • Behavioural, Management and Social Sciences (BMS): 1fte
  • Engineering Technology (ET) : 0.8 – 1fte
  • Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science (EEMCS): 1fte

 

Bureau onderwijsondersteuning

De afdeling waarbinnen je werkt, biedt ondersteuning aan het onderwijs binnen de Bachelor- en of Masteropleidingen die door de faculteit worden georganiseerd. Daarnaast werk je veel samen met collega’s van andere faculteiten en de centrale UT afdelingen; TELT (Technology Enhanced Learning and Teaching), CELT (Centre of Expertise in Learning and Teaching) en CES (Centre for Educational Support).

 

DE UITDAGING

Als facultaire e-learning specialist ben je in staat docenten te adviseren over de mogelijkheden van e-learning en ze te stimuleren en te enthousiasmeren. Je weet wat er technisch mogelijk is, maar je kan ook goed inschatten wat praktisch haalbaar is voor de docent in kwestie. Naast het adviseren, worden er ook hands-on werkzaamheden van je verwacht: je bent betrokken bij het ontwikkelen van e-learning oplossingen. Je vertaalt leerdoelen naar creatieve didactische concepten met interactieve elementen. Je stelt functionele en inhoudelijke ontwerpen op in overleg met de docenten, onderwijskundigen en ICT specialisten. Je voert zelfstandig ontwikkelprojecten uit, waarbij je van een globaal ontwerp naar een concrete toepassing toewerkt. Je participeert in UT brede projecten en implementeert de plannen en innovaties binnen de faculteit waarvoor je werkt. Ook ben je in staat mee te denken over het digitaliseringsbeleid van de faculteit.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO opleiding afgerond, gericht op onderwijs en/of multimedia en ICT. Je hebt ervaring met het ontwerpen en implementeren van (innovatieve) e-learning toepassingen binnen het onderwijs en beschikt over kennis van online leermanagementsystemen. Je hebt affiniteit met proces denken, gebruikersondersteuning en het verrichten van hands-on werkzaamheden. Je beschikt verder over gebleken adviesvaardigheden en zeer goede sociale- en communicatieve vaardigheden. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal (C1) goed, zowel mondeling als schriftelijk.  Om deze functie verder succesvol te kunnen uitvoeren beschik je tot slot over de volgende competenties: oplossingsgericht, klantvriendelijk,  zelfstandig, flexibel & gestructureerd. Daarnaast ben je proactief kun je goed werken onder druk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een veelzijdige functie, met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, waarin ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Nederlandse Universiteiten. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.404,- bruto per maand, schaal 10 (profiel medewerker onderwijsontwikkeling 3) bij een voltijds dienstverband. Daarnaast biedt de Universiteit Twente uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het keuzemodel arbeidsvoorwaarden en diverse verlofregelingen.

Werkgever

ET

De faculteit Engineering Technology (ET) heeft als doel om samenleving en industrie in staat te stellen om te innoveren en waarde te creëren met behulp van technologieën die gedegen, efficiënt en duurzaam zijn. We doen dat door ons in te zetten voor onderwijs en onderzoek in Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. We maken deel uit van een ‘people-first' technische universiteit en zijn een internationaal toonaangevend centrum voor slimme productie, processen en apparaten in vijf domeinen: Health Technology, Maintenance, Smart Regions, Smart Industry en Sustainable Resources. Onze faculteit heeft circa 1.800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi. We verzorgen drie opleidingen: Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's zijn nauw verbonden aan drie onderzoeksinstituten van UT: Mesa + Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute. Als werkgever biedt de Faculteit ET werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2790—€4404 per maand
  • HBO
  • 2020-100

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you