Wetenschappelijk onderzoeker innovatie paramedische richtlijn Parkinson

Wetenschappelijk onderzoeker innovatie paramedische richtlijn Parkinson

Geplaatst Deadline Locatie
2 dec 20 dec Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als wetenschappelijk onderzoeker ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de onderzoekstaken van dit innovatie project in samenwerking met de projectleider. Dit gaat in grote lijnen om het verrichten van literatuurreviews, het schrijven van richtlijnteksten en het uitvoeren van het evaluatieonderzoek. Hiervoor werk je nauw samen met het projectteam, de werkgroep-redactie, het bedrijf Alii en het lectoraat neurorevalidatie.

Daarnaast heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:
  • Samen met projectleider inhoudelijk vormgeven en uitvoeren van bijeenkomsten van werkgroep-redactie.
  • Verzamelen en verwerken van input vanuit werkgroep-redactie en klankbordgroep.
  • Uitvoeren van systematische literatuur reviews; beoordelen van studies volgens GRADE methodiek.
  • Overleg met de projectgroep.
  • Overleg met studentbegeleider van de HAN m.b.t. studentengroepen die eerste screening doen van literatuur en ingezet worden bij het evaluatieonderzoek.
  • Schrijven van (online) richtlijnteksten (evidentie, overwegingen, aanbevelingen) voor verschillende eindgebruikers (paramedici, verwijzers, patiënten/naasten).
  • Uitvoering en rapportage van evaluatieonderzoek: evaluatie van landelijke gebruikersdata, onderzoek middels vragenlijsten en interviews bij gebruikers in een testregio.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken we in jou iemand met een afgeronde master waarin Evidence Based Practice in de zorg een onderdeel is. Daarnaast heb je kennis van, en bij voorkeur ook ervaring met, systematische literatuurreviews en richtlijnontwikkeling. Ook ben je bekend met de GRADE systematiek. In je werk is het nodig dat je kennis hebt over de praktijk van paramedische zorg. Daarbij heb je affiniteit met de zorg voor mensen met parkinson en met (digitale) innovaties. Je werkt gestructureerd, zelfstandig en schrijft Nederlandse teksten die voor iedereen te begrijpen zijn. Tevens kan je goed samenwerken met verschillende stakeholders. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Contract voor de duur van 35 maanden.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

ParkinsonNet
50.000 mensen met Parkinson, 3.000 gepassioneerde zorgverleners, 70 regionale netwerken, 1 gezamenlijk doel; de beste zorg voor iedereen met Parkinson.
De droom van ParkinsonNet is een wereld met de allerbeste zorg voor mensen met parkinson. Wij geloven dat, door een netwerk rondom én met mensen met parkinson te creëren, zorgverleners te specialiseren en patiënten voor te lichten, we mensen met parkinson de hoogst mogelijke kwaliteit van leven kunnen bieden. Door optimale samenwerking en voorop te lopen in het zorglandschap gaan we ervoor dat doel te bereiken.

Het coördinatiecentrum van ParkinsonNet is verbonden aan het Expertisecentrum Parkinson & Bewegingsstoornissen van het Radboudumc.

RAP-Parkinson project: ParkinsonNet gaat vanaf 1 januari 2021 met een groot consortium van paramedische beroepsverenigingen, de Parkinson Vereniging, het lectoraat neurorevalidatie van de HAN, hoogleraren paramedische wetenschappen en ergotherapie en het bedrijf Alii een innovatieve paramedische richtlijn voor parkinson in app-vorm ontwikkelen. Doel is om met deze tool altijd actuele handelings- en persoonsgerichte, online beslissingsondersteuning te bieden aan paramedici, mensen met parkinson en hun naasten en verwijzers. De verwachting is dat deze tool het persoonsgericht werken, de samenwerking en de implementatie van evidence based handelen kan bevorderen. In de eerste helft van het project wordt de digitale tool ontwikkeld; in de tweede helft wordt het gebruik en bruikbaarheid geëvalueerd in de praktijk.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 12—18 uur per week
  • €2911—€4615 per maand
  • Universitair
  • 129103-P675163-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you