Medewerker modelwerkplaats

Medewerker modelwerkplaats

Geplaatst Deadline Locatie
7 jan 30 jan Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jan 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij een passie voor techniek en vormgeving en lijkt het je leuk onze practica te begeleiden?

Door de sterke groei van het aantal studenten is de faculteit Engineering Technology (ET) op zoek naar een medewerker voor de modelwerkplaats.

Binnen het departement Design, Production and Management (DPM) lever je een bijdrage aan het voorbereiden en uitvoeren van onderwijspractica voor met name de opleidingen Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Daarnaast begeleid je studenten bij het vervaardigen van prototypes. In deze functie combineer je praktische werkzaamheden met didactische vaardigheden. Deze activiteiten worden door een team van 10 medewerkers gecoördineerd en uitgevoerd, waar jij straks deel van uitmaakt.

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je beschikt over minimaal een afgeronde opleiding op MBO niveau, richting toegepaste vormgeving, industriële productontwikkeling of Cibap. Ervaring met  metaal-  hout- en kunststofbewerking is wenselijk. Je hebt kennis van 3D modelleer- en grafische software, of je bent bereid je hierin te scholen. Je functioneert uitstekend in een open werkomgeving, werkt graag in teamverband, bent initiatiefrijk en beschikt over goede contactuele eigenschappen. Uiteraard ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het vakgebied en ben je in staat jouw kennis op een enthousiaste manier over te brengen zowel in het Nederlands als in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie binnen een uitdagende en prettige werkomgeving met een informele werksfeer. Het betreft een fulltime dienstverband (32 uur is ook bespreekbaar) voor een periode van vooralsnog 2 jaar. Bij gelijkblijvende omstandigheden en goed functioneren is het de intentie om het tijdelijk dienstverband om te zetten in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 3.548,- bruto per maand (schaal 8). Daarnaast biedt de UT een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • 32—40 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • MBO
  • 2021-194

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you