Office Manager (0,8fte)

Office Manager (0,8fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 jan 24 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek jij een functie als Office Manager en werk jij graag in een dynamische omgeving en sta je stevig in je schoenen? Dan zien we jou graag in ons team! Het secretariaat van het departement Psychology, Education and Child studies (DPECS) is onderdeel van de faculteit Erasmus School of Social and Behavioural Sciences, is op zoek naar een enthousiaste Office Manager. Wij zoeken een collegiale teamplayer met oog voor detail, die plezier heeft in het ondersteunen en ontzorgen van de medewerkers op de afdeling.

Functieomschrijving

Als Office Manager werk je in een afwisselende omgeving en heb je een divers takenpakket. Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de voorzitter, leidinggevenden en medewerkers van de afdeling. In een team van 2 secretaresses en een administratief medewerker ondersteun je ruim 200 medewerkers. Je bent in staat om zowel ad hoc werkzaamheden, als grotere projecten op pakken en correct af te handelen. 

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • 1e aanspreekpunt voor medewerkers en ontvangst bezoekers;
 • administratieve ondersteuning op Human Resources processen zoals registratie ziek-en betermeldingen en werving & selectie;
 • organiseren van goede werkplekken, beheer algemene ruimtes en beheer kantoorartikelen;
 • afhandelen van correspondentie via mailbox en post, inclusief archivering;
 • organiseren van afspraken en vergaderingen, inclusief zaalreserveringen en catering;
 • bewerken, verwerken en opstellen van zakelijke correspondentie;
 • notuleren tijdens overleggen;
 • overige secretariële werkzaamheden.

Als Office Manager is het van groot belang dat je gestructureerd werkt en overzicht kunt houden over de verschillende werkzaamheden. Het betreft een dynamische organisatie. Hierbij zijn goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen erg belangrijk. Wij zijn op zoek naar een Office Manager die aantoonbare ervaring met zich meebrengt en gewend is om een groot team te ondersteunen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wij zoeken een ervaren kandidaat, minimaal 5 jaar aantoonbaar, op HBO-niveau met enkele jaren werkervaring in een soortgelijke omgeving. Daarnaast zijn de volgende punten voor ons van belang:

 • Uitstekende kennis van het MS Office pakket, met name Outlook, Word en Excel;
 • Ervaring met werken met SAP is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal (C1 in woord en geschrift) en Engelse taal (B2 of hoger in woord en geschrift);
 • Klantgericht en dienstverlenend;
 • Proactieve instelling;
 • Werkervaring in werken met/ ondersteunen van een groot team;
 • Je werkt graag samen in een team, maar kunt ook zelfstandig aan de slag;
 • Leergierig, sociaal vaardig en een echte aanpakker;
 • Flexibel, stressbestendig en gevoel voor humor!

Herken jij jezelf in deze competenties en ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacaturetekst, stuur ons dan je CV en een motivatiebrief!

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd/omgezet in een vaste aanstelling. Het betreft een structurele formatieplaats. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2.656,- en €3.548,- bruto per maand (schaal 8). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences (ESSB) kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Department of Psychology, Education & Child Studies (DPECS)

Het departement verzorgt onderwijs en verricht onderzoek op het gebied van de psychologische en pedagogische wetenschappen. Het onderwijs binnen de opleidingen kenmerkt zich door een innovatieve didactische benadering, het zogeheten probleemgestuurd onderwijs (PGO). De staf van dit departement bestaat uit een team van veelal jonge wetenschappers. Het secretariaat maakt onderdeel uit van het departement en verzorgt de ondersteuning van de voorzitters, leidinggevenden en medewerkers van het departement.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • max. 32 uur per week
 • €2656—€3548 per maand
 • ESSB/20200723/293413

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you