Medewerker project control (0,9 fte)

Medewerker project control (0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 jan 31 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Het opstellen van concept facturen en verrekeningen met andere Erasmus organisatieonderdelen;
 • Het bijhouden van het contracten register;
 • Het aanmaken van budgetnummers en projectnummers;
 • Uitdraaien van urenoverzichten en zorgdragen voor controle van de werkelijk geschreven uren ten opzichte van de normuren;
 • Controle van declaraties op juistheid en volledigheid;
 • Genereren en controleren van financiële overzichten uit SAP;
 • Ondersteunen bij het voorbereiden van accountantscontroles;
 • Inrichten en afwikkeling van projectdossiers;
 • Voorbereiden van realisatierapportages en prognoses.

De medewerker Project Control werkt nauw samen met de projectcontroller. De projectcontroller ondersteunt projectleiders bij de verantwoording van in- en extern gefinancierde projecten en voeren werkzaamheden uit met betrekking tot de voortgang en bewaking/control van deze projecten, zoals het opstellen van projectbegrotingen en projectbewaking/controlling.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je beschikt over:

 • Een afgeronde MBO+ opleiding in een financieel-administratieve richting;
 • Goede relationele mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal B2 volgens het CEFR) zowel in woord en geschrift;
 • Ervaring met SAP strekt tot aanbeveling;
 • Aantoonbare ervaring/relevante kennis op het gebied van boekhouden;
 • Microsoft Office-vaardigheden.

Je bent resultaatgericht en proactief, proces- en klantgericht en je bent gewend om binnen tijdslimieten te werken. Daarnaast ben je oplossingsgericht en heb je een sterk analytisch vermogen. Van belang zijn verder de competenties organisatiesensitiviteit en accuratesse. Je hebt uitstekende vaardigheden op het gebied van Excel en Word. Ervaring met rapportages bouwen is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.329, - en € 3.144, - bruto per maand (schaal 7). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij op zoek zijn naar een persoon die ons team vanuit diversiteitsperspectief goed kan aanvullen.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend

Afdeling

De Erasmus School of History, Culture and Communication

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) maakt onderdeel uit van de Erasmus Universiteit Rotterdam. De faculteit verzorgt onderwijs en doet onderzoek op het terrein van GeschiedenisCultuurwetenschappen en Media & Communicatie.

De ESHCC biedt kwalitatief hoogstaand onderwijs, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, op het snijvlak van de Geesteswetenschappen en de Sociale Wetenschappen. Er wordt onderwijs gegeven aan ambitieuze, Nederlandse en internationale studenten in een prikkelende leeromgeving. Na hun afstuderen hebben zij kennis, inzicht en vaardigheden opgedaan om een belangrijke en inspirerende bijdrage te leveren aan een samenleving die steeds internationaler wordt en waarin diversiteit een grote rol speelt.

De faculteit telt drie bacheloropleidingen, die tezamen vijf programma’s aanbieden, waarvan er drie volledig internationaal zijn. Daarnaast zijn er drie masteropleidingen en een onderzoeks-master, die gezamenlijk tien programma’s bieden, waaronder acht internationale programma’s.

ESHCC bestaat uit drie departementen die elk worden aangestuurd door een afdelingshoofd. ESHCC is gehuisvest in het Van der Goot (M) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Project control is onderdeel van het Faculteitsbureau. Er studeren circa 2000 studenten en werken ruim 220 medewerkers. 

Specificaties

 • Financiën
 • max. 36 uur per week
 • €2329—€3144 per maand
 • MBO+
 • ESHCC-20210115

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you