Medewerker Marketing & Communicatie (0,8 fte ter vervanging van zwangerschapsverlof)

Medewerker Marketing & Communicatie (0,8 fte ter vervanging van zwangerschapsverlof)

Geplaatst Deadline Locatie
15 jan 24 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De medewerker Marketing & Communicatie maakt onderdeel uit van de afdeling Marketing & Communicatie en houdt zich vooral bezig met onderzoekscommunicatie. Dat houdt in het samen met sectieleiders en onderzoekers in de spotlights zetten van ons onderzoek. Denk daarbij aan berichten op de website, tweets, posts op LinkedIn, persberichten, contact met journalisten en het grotendeels zelfstandig organiseren van onderzoeksevenementen. Ook het organisatorisch ondersteunen van onderwijsevenementen, het samen met de afdeling maken van de interne nieuwsbrief de Get Connected en het beheren en produceren van communicatiemiddelen in de ESHPM-huisstijl behoren tot het takenpakket. De medewerker Marketing & Communicatie levert eveneens ondersteuning bij andere voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling, zoals het begeleiden van drukwerk en het bijhouden van de algemene mailbox van de afdeling. Inbreng bij het marketing- en communicatiebeleid wordt zeer op prijs gesteld, maar uitvoerende taken vormen het zwaartepunt in deze functie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding en/of ervaring;
 • Je hebt zeer goede organisatorische vaardigheden en ervaring op het gebied van het organiseren van evenementen;
 • Je bent initiatiefrijk, weet van aanpakken en je vindt het leuk om uitvoerend werk te doen;
 • Je hebt zeer goede communicatieve vaardigheden en bent servicegericht;
 • Je bezit een zeer goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal (B2 Common European Framework), zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met webbeheersystemen (bij voorkeur Drupal) en sociale media;
 • Je beheerst MS Office goed, kennis van grafische pakketten zoals Adobe InDesign en ervaring met begeleiding van vormgevingstrajecten zijn een pré;
 • Je hebt het vermogen om knelpunten tijdig te signaleren en voor zover mogelijk zelfstandig op te lossen;
 • Je bent flexibel, kunt goed inspelen op veranderingen en gemakkelijk omschakelen van werkzaamheden;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 maanden.

Een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 6 maanden in verband met vervanging van zwangerschapsverlof. We streven naar een zo spoedig mogelijke startdatum. Het salaris bedraagt minimaal € 2.920,- en maximaal € 4.012, - bruto per maand (schaal 9) bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van relevante ervaring.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en ruime verloffaciliteiten (o.a. 41 vakantiedagen bij een voltijdse werkweek) voor een goede balans tussen werk en privé. Verder is de EUR aangesloten bij het pensioenfonds ABP. Ook kunnen medewerkers gebruik maken van een aantal faciliteiten, zoals de sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde onderzoeksuniversiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Meer informatie over de Erasmus Universiteit is te vinden op: http://www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

De faculteit Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vier masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg.

ESHPM is gehuisvest in het Bayle Building op campus Woudestein van de EUR en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 1300 studenten en werken ruim 190 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM. Het aantal studenten, docenten en onderzoekers vanuit het buitenland is aanzienlijk toegenomen over de afgelopen jaren en hebben ons programma verrijkt.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • 30.4—32 uur per week
 • €2920—€4012 per maand
 • HBO
 • ESHPM/M&C/15012021

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you