Secretaris onderwijsoverleggen

Secretaris onderwijsoverleggen

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 7 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je nieuwsgierig, doortastend en heb je inzicht in besluitvormingsprocessen? Ben je een kei in gestructureerd werken en heb je een groot improvisatie- en organisatietalent? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

In deze functie ben je onmisbaar om de afstemming over diverse onderwijsvraagstukken goed te laten verlopen. Je ondersteunt belangrijke overleggen over het VU onderwijs, zoals het Overleg Portefeuillehouders Onderwijs en het overleg van Hoofden Onderwijsondersteuning. Als secretaris heb je op diverse niveaus binnen de onderwijsorganisatie contacten waarmee je een groot netwerk binnen de VU opbouwt.

Jouw taken
 • samenstellen van de concept-agenda, in samenspraak met indieners van agendapunten en de agendacommissies
 • verdere voorbereiden van vergaderingen (het versturen van uitnodigingen en verzorgen van faciliteiten)
 • toetsen en monitoren of de ingediende (strategische/tactische of operationele) agendapunten op de juiste tafel worden geagendeerd
 • actief toezien op de naleving van gemaakte afspraken
 • bewaken en actief beïnvloeden / bijsturen van de procesmatige en procedurele voortgang van de besluitvorming
 • administratieve ondersteuning (notuleren, archiefbeheer)

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • je hebt een afgeronde opleiding op HBO/WO niveau
 • je hebt 2 jaar aantoonbare relevante werkervaring
 • je bent een zelfstandige professional die goed in staat is om in een team te werken
 • je werkt van nature gestructureerd en kunt efficiënt vooruitdenken, plannen en organiseren
 • je neemt nieuwe informatie snel in je op en kunt deze effectief toepassen in je werk
 • je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
 • je hebt affiniteit met het hoger onderwijs

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.790 (schaal 10) en maximaal €4.402 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Secretaris 1 en staat open voor 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

Student- & Onderwijszaken
De dienst Student- & Onderwijszaken (SOZ) verleent diensten aan studenten en medewerkers van de VU. We zijn verantwoordelijk voor in- en uitschrijving van nationale en internationale studenten, en regelen huisvesting voor internationale studenten en wetenschappers. We dragen bij aan de ontwikkeling van onderscheidend onderwijsbeleid, ondersteunen en evalueren de onderwijsuitvoering en -logistiek, van in- tot uitstroom. We dragen ook zorg voor VU-studenten, die begeleiding nodig hebben. Onze ambitie is een uitstekende, transparante en efficiënte dienstverlening voor studenten en medewerkers.

Bij SOZ werken ruim 200 medewerkers, verdeeld over zeven afdelingen: Directie, Studie- en Studentadministratie (SSA), Centrale Studentbegeleiding (CSB), Onderwijsbeleid, Kwaliteitszorg en Procesregie (OKP), International Office (IO), Sportcentrum VU en Cultuurcentrum Griffioen.
 
Over OKP
De afdeling Onderwijsbeleid, Kwaliteitszorg en Procesregie is verantwoordelijk voor de onderwijsagenda, het onderwijs- en kwaliteitszorgbeleid en voor de regie op de ondersteunende processen van de VU. Je maakt deel uit van het team onderwijsbeleid en kwaliteitszorg. Dit bestaat uit 10 gedreven collega's die inhoudelijk bijdragen aan diverse strategische dossiers en daarbij nauw samenwerken met de faculteiten en de andere diensten. De afdeling bestaat in totaal uit 5 teams waarmee diverse dossiers gezamenlijk worden opgepakt. Werken bij OKP betekent dat je het onderwijs van de VU versterkt, samen met een uitgebreid intern en extern netwerk van stakeholders.
 

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 32 uur per week
 • €2790—€4402 per maand
 • HBO
 • 7057

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you