Medewerker Tentamenorganisatie SBE

Medewerker Tentamenorganisatie SBE

Geplaatst Deadline Locatie
21 jan 11 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij accuraat, flexibel en sta je stevig in je schoenen? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

De medewerker tentamenorganisatie komt in een team te werken op het onderwijsbureau van de School of Business and Economics. De hoofdtaak voor deze vacature is de ondersteuning van de tentamenorganisatie, administratie en organisatie van tentamens.
In rustige tijden zal je ondersteuning bieden aan het studiesecretariaat.

Jouw taken
 • Controle tentamenplanning
 • Informatievoorziening naar docenten omtrent tentamens
 • Administratie tentamens
 • Organisatie fysieke en digitale tentamens
 • Ondersteuning bij diverse taken van het studiesecretariaat

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Wij zoeken iemand die klantgericht is, goede contactuele eigenschappen heeft, goed kan organiseren en er plezier in heeft om zaken uit te zoeken. Daarnaast beschikt de kandidaat over kennis en ervaring met Word, Excel en Outlook. De kandidaat vindt het geen bezwaar om tijdens tentamenweken eerder te beginnen en ’s avonds te werken. Tot slot kan de kandidaat zich mondeling en schriftelijk uitdrukken in het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal € 2.329 (schaal 7) en maximaal € 3.144 (schaal 7) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker studentenzaken 3 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken en meer dan 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo’n 6.600 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 500 medewerkers.
 

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • max. 32 uur per week
 • €2329—€3144 per maand
 • HBO
 • 7059

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you