Stakeholder Strateeg Palliatieve Zorg

Stakeholder Strateeg Palliatieve Zorg

Geplaatst Deadline Locatie
18 feb 23 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Dit ga je doen
De cirkel Stakeholdermanagement is je basisteam: je thuiscirkel. Deze cirkel heeft als doel een hechte verbinding en professionele samenwerking met (key) stakeholders te realiseren. Met 14 collega’s zorg je ervoor dat dit wordt bereikt. Vanuit deze expertise zet jij jouw vakmanschap primair in voor het speerpunt Palliatieve Zorg. Het doel van dit speerpunt is het verbeteren van de palliatieve zorg in Nederland: samen met stakeholders realiseren dat in de laatste levensfase de wensen van een kankerpatiënt áltijd centraal staan en dat passende zorg en ondersteuning voor patiënten en naasten te allen tijde beschikbaar is, ongeacht persoonlijke situatie of plaats. Binnen dit speerpunt ben jij verantwoordelijk voor:

 • Het inbrengen van specifieke inhoudelijke kennis en expertise m.b.t. palliatieve zorg en het bijbehorend werkveld;
 • Een stevige samenwerking met sleutelpartijen uit het veld opbouwen en onderhouden;
 • Ontwikkeling van een duurzame strategie voor de komende jaren waarmee we bevorderen dat patiënten passende formele en informele zorg krijgen in de palliatieve fase;
 • Opzetten, coördineren en uitvoeren van projecten die voortkomen uit de strategie.

Dit is KWF
KWF is volop in beweging. Op basis van onze Strategie 2030 hebben we negen speerpunten bepaald waarmee we onze kerndoelen willen bereiken. De kerndoelen zijn: het voorkomen, bestrijden en behandelen van kanker en het begeleiden van (ex)kankerpatiënten en hun naasten. Lees hier meer over wat KWF doet.
We werken momenteel zo veel mogelijk vanuit huis en gebruiken Microsoft Teams en systemen in de cloud. Normaal gesproken werken we vanuit ons kantoor in Amsterdam dat net gemoderniseerd is en nu veel verschillende overleg- en werkruimtes heeft.

Specificaties

KWF Kankerbestrijding

Functie-eisen

Je bent verbindend, vastberaden en vooruitstrevend. Met deze eigenschappen geef jij glans aan jouw rol. Je hebt een netwerk en specifieke kennis op het gebied van palliatieve zorg, bij voorkeur binnen de oncologische setting. Je hebt visie op jouw vakgebied en bent zeker in buitengewone situaties. Jouw samenwerking met anderen verloopt soepel; je schakelt makkelijk tussen verschillende collega’s en extern betrokkenen en zorgt voor een effectieve verbinding van alle betrokkenen. Je hebt overtuigingskracht en bent besluitvaardig. Complexe en abstracte vraagstukken schrikken je niet af, maar triggeren jouw strategische denkkracht juist. Je hebt goede projectmanagementvaardigheden: je bent in staat om gestructureerd en planmatig te werken en mensen waar nodig aan te sturen.

Ook heb je in ieder geval het volgende in huis:

 • Minimaal 10 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Ervaring met het oncologische werkveld is een pré
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams is een pré
 • WO werk- en -denkniveau (opleidingsrichting bijvoorbeeld Gezondheidswetenschappen of Sociale wetenschappen)
 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden, ook in het Engels

Voel jij je thuis in een veranderende organisatie, waarbij zelfstandigheid en pro-activiteit belangrijk zijn? En herken je jezelf in de bovenstaande kenmerken? Dan hebben wij elkaar mogelijk gevonden!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Een uitdagende baan voor 38 uur per week bij het grootste gezondheidsfonds van Nederland. Een baan die impact heeft op (ex)kankerpatiënten en hun naasten. 

 • Contract van 38 uur per week voor 1 jaar met uitzicht op verlenging
 • Flexibele werktijden met veel zelfstandigheid
 • Ontwikkelmogelijkheden: je kunt extra rollen oppakken en het gesprek aangaan over wat je nodig hebt
 • Salaris maximaal €5.665,- bruto per maand (bij 38 uur), afhankelijk van je opleiding en ervaring 
 • Volledige vergoeding van je reiskosten als je met OV naar kantoor komt
 • Pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling bij PFZW en collectieve verzekeringen

Werkgever

KWF

KWF zet zich iedere dag in om kanker te voorkomen, de ziekte beter behandelbaar te maken, voor een beter leven met en zonder kanker ook in de laatste levensfase. Door bij te dragen aan betere palliatieve zorg in Nederland, waarbij de wensen van de patiënt altijd centraal staan, draag jij bij aan onze missie!
Omdat wij het zo belangrijk vinden dat patiënten van morgen sneller profiteren van de innovaties van vandaag, hebben wij een wendbare organisatiestructuur (holacratisch). Dit betekent dat je werkt in zelfsturende teams (cirkels) met veel ruimte voor talentontwikkeling, pro-activiteit en eigen verantwoordelijkheid.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig; Marketing en communicatie; Beleid- en staf; Management
 • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
 • max. 38 uur per week
 • max. €5665 per maand
 • Universitair
 • PA 178029

Werkgever

KWF Kankerbestrijding

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Delflandlaan 17, 1062 EA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you