Vastgoed databeheerder

Vastgoed databeheerder

Geplaatst Deadline Locatie
19 feb 14 mrt Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 mrt 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Real Estate Management & Services is op zoek naar een ambitieuze collega voor de functie van Vastgoed Databeheerder (1,0 fte, 1 jaar tijdelijk met uitzicht op verlenging).

Functieomschrijving

Het betreft een nieuwe functie binnen het team Beheer & Onderhoud met een grote diversiteit aan taken. Het zwaartepunt ligt op het actueel houden van de informatiesystemen die worden gebruikt bij onderhoud-, nieuwbouw- en renovatieprojecten. Door de toenemende digitalisering neemt het belang om data en informatie op een juiste manier te beheren ook toe. De afdeling maakt gebruik van verschillende vastgoedmanagementsystemen zoals Planon, i-Asset, BIM modellen, E-sight, Sharepoint en tekeningenportal. Een belangrijk onderdeel van je werk is het op accurate wijze beheren van de informatie in deze systemen en collega’s bij te staan bij het raadplegen van gebouw- en terreininformatie, energiegebruik (middels slimme meters), opbrengsten PV-panelen, onderhoudsplanningen en assetmanagement. Naast het beheren, is het ook je verantwoordelijkheid om de ontwikkelingen op het gebied van bouw & vastgoed informatiesystemen bij te houden en te beoordelen of deze van toegevoegde waarde voor de afdeling zijn.

Samen met de teamleider Beheer & Onderhoud en een senior medewerker ga je hier mede vorm aangeven. Je gaat daarbij ook ondersteuning leveren voor andere teams binnen de afdeling zoals Projecten en Policy, Innovation & Development. Dit doe je door onder andere actuele gebouwgegevens te verstrekken voor nieuwbouw- en renovatieprojecten en oplevergegevens te verwerken in de diverse beheersystemen zoals Planon en i-Asset.
 
Functieprofiel
Wij bieden een uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele omgeving. Je moet het leuk vinden om de functie voor een deel zelf in te vullen, efficiënte en nieuwe werkprocessen te introduceren en daarmee je collega’s optimaal te ondersteunen. Je moet ook accuraat en zorgvuldig zijn om de grote hoeveelheid aan gebouwinformatie actueel te houden. Daarbij moet jij je thuis voelen in een technische omgeving waarbij het doel is de gebouwen voor onderwijs, onderzoek en ondersteuning zo optimaal mogelijk te laten functioneren. 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een slimme kandidaat beschikkend over:

  • een MBO- of HBO opleiding in de richting van facilitair management, informatiemanagement, bouwkunde of installatietechniek;
  • een grote affiniteit met digitaliseringsvraagstukken. Ervaring met het beheer van (vastgoed) informatiesystemen, Planon en i-Asset is niet strikt noodzakelijk maar wel een pré;
  • bij voorkeur enkele jaren werkervaring in de bouw & vastgoedsector;
  • een groot eigen initiatief en het vermogen om nieuwe taken zelfstandig op te pakken;
  • een goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • affiniteit met werken in een klein team met een open en ‘no nonsense’ cultuur;
  • een proactieve houding;
  • het vermogen om nieuwe ontwikkelingen te volgen en deze ook in te brengen;
  • de competenties leervermogen, accuratesse en resultaatgerichtheid.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een voltijds dienstverband in de functie van Vastgoed databeheerder (UFO profiel Beheertechnicus 2) waarbij het salaris, afhankelijk van opleiding, leeftijd en relevante ervaring maximaal € 3.548 bruto per maand bedraagt (fulltime), volgens salarisschaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten. De universiteit beschikt naast goede primaire- ook over uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een gunstige studie- /scholingsfaciliteitenregeling en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te beïnvloeden met behulp van een fiscaal vriendelijk keuzemodel. Tilburg University kent een eindejaarsuitkering van 8,3%. Daarnaast kent TiU een flexibele werktijden- en verlofregeling. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar, met mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren.

Werkgever

Tilburg University

“Understanding society”. Dat is het motto van Tilburg University. In vijf faculteiten worden maatschappij gerelateerde opleidingen gegeven en uiteraard ook wetenschappelijk onderzoek gedaan. De Tilburg University campus is een bruisende, uitdagende en inspirerende plek om te studeren en te werken. Dat doen we ook steeds meer online. Samen met zo’n 4.000 collega’s maken we dit voor 18.000 studenten en wetenschappers tot een succes.

Facility Services
De divisie Facility Services (FS) levert facilitaire diensten en advies aan bestuur, medewerkers, studenten en gasten van Tilburg University. De belangrijkste taken van de divisie zijn vastgoedbeheer, campusontwikkeling, beheer sportvoorzieningen, inkoop en contractbeheer, post en documentmanagement en het regisseren van schoonmaak, catering en beveiligingsdiensten. Kortom, het zo aantrekkelijk mogelijk maken van studeren, werken en verblijven op de campus!
Facility Services

Afdeling

Real Estate Management & Services (REM)

De afdeling Real Estate Management & Services (REM) maakt deel uit van de divisie Facility Services en is verantwoordelijk voor het onderhoud van de gebouwen van Tilburg University, stuurt de bouw- en inrichtingsprojecten aan en zorgt voor afstemming van de werkzaamheden van diverse in- en externe partijen. De afdeling bestaat uit een team Beheer & Onderhoud, Projecten, Service Desk en Congres & Event Support die nauw samenwerken. Kenmerkend is dat alle bouw- en onderhoudswerkzaamheden in eigen beheer door projectleiders worden voorbereid en aangestuurd. De uitvoering vindt plaats door of in samenwerking met externe adviseurs, (onder) aannemers en installateurs. De projectleiders worden onder meer ondersteund door medewerkers bedrijfsbureau.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); IT
  • max. 40 uur per week
  • €2656—€3548 per maand
  • MBO+
  • 17072

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you