ANIOS Psychiatrie

ANIOS Psychiatrie

Geplaatst Deadline Locatie
23 feb 23 feb Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je geïnteresseerd in een academische loopbaan met onderzoeksactiviteiten? Op onze afdeling krijg je volop inzicht in neurobiologisch onderzoek en raak je vertrouwd met de opzet van onderzoekswerk in de psychiatrie.

Als ANIOS psychiatrie maak je deel uit van een vast behandelteam dat onder leiding staat van één psychiater/supervisor. Binnen het team ondersteun je de medische patiëntenzorg op een klinische of poliklinische afdeling. Je leert alle kanten van het vak goed kennen: de diagnostiek, de psychosociale kant, biologische en psychotherapeutische behandelopties, het wetenschappelijk kader en de aanpak van multidisciplinaire behandelteams.

De zorgtrajecten, klinisch en poliklinisch, zijn complex. Het is daarom belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. We zien bij onze patiënten vaak combinaties van geestelijke en lichamelijke klachten voorkomen (comorbiditeit), daarom is afdelingsoverstijgend overleg noodzakelijk. Met onze regionale partners voor geestelijke gezondheidszorg, ProPersona en GGnet, vindt doorlopend overleg plaats over het welzijn en de behandeling van patiënten.

Vanzelfsprekend is onze afdeling ook volop aanwezig in de academische wereld. Dit doen we door participatie in (internationale) onderzoeken en door initiatie van onderzoek op onder andere biopsychosociaal terrein.

Wanneer je bent ingewerkt draai je bereikbaarheidsdiensten. Tevens draai je mee in de waarnemingspool voor de kliniek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Heb jij de ambitie om in de toekomst de opleiding tot psychiater te volgen? Dan maken we graag kennis met je.

Voor deze functie zoeken we een BIG geregistreerd arts met specifieke belangstelling voor een biopsychosociale benadering van patiënten met een complexe zorgvraag (derdelijn verwijzing). Daarnaast beschik je over uitzonderlijk goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Medische topzorg staat op de afdeling Psychiatrie centraal. Wij richten ons op een breed spectrum patiëntgroepen met ontwikkelingsstoornissen op volwassen leeftijd zoals ADHD en autisme, depressies en psychiatrische ziekten met een somatische comorbiditeit.

Het Radboudumc
Het Radboudumc in Nijmegen wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3649—€5037 per maand
  • Universitair
  • 133083-P699035-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you