Project Controller

Project Controller

Geplaatst Deadline Locatie
2 mrt 6 apr Enschede

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Financële Zaken van de faculteit Engineering Technology is opzoek naar een nieuwe collega!

De afdeling ondersteunt onderzoekers en het faculteitsmanagement door het leveren van betrouwbare informatie en rapportages. Ze levert een bijdrage aan het formuleren van strategie en beleid van de faculteit. De afdeling heeft onder meer als taken:

  • het voeren van de financiële administratie
  • het opstellen van de jaarrekening
  • het opstellen van budgetrapportages 
  • het voeren van een projectadministratie betreffende 2e en 3e geldstroom contracten (NWO, STW, de EU en het bedrijfsleven).

De afdeling is onlangs geherstructureerd in klantgerichte teams die de wetenschappelijke departementen en het faculteitsbestuur ondersteunen bij hun besluitvorming. Met een team van vier mensen draag je actief bij aan het optimaliseren van de financiën in de departementen zodat zij hun wetenschappelijke ambitie kunnen realiseren.

De Project Controller ondersteunt projectleiders in de departementen bij de verantwoording van extern gefinancierde (inter)nationale projecten. Je maakt projectbegrotingen, richt de administratie in, zorgt dat op het goede moment gefactureerd en gerapporteerd wordt. Kortom, je bewaakt de voortgang.

Als procesbewaker, signaleer je mogelijke knelpunten en lost die in samenwerking met de projectleider op zodat de begroting kan worden gerealiseerd. Je mag verbeteringen in de projectadministratie voordragen op het moment dat je die ziet, we waarderen een ondernemende houding!

Wanneer professoren vragen hebben over de financiële administratie van het project komen ze bij jou. En andersom, wanneer jij vragen hebt over de uitvoering klop je aan bij de professoren. Zo werk je met elkaar aan het realiseren van de projecten.

Als Project Controller werk je in teamverband samen met een begrotingsmedewerker en andere administrateurs. Je rapporteert aan het Hoofd Financiën. Vaak zijn er UT-brede projecten, gericht op procesverbetering en beleidsvorming. Jouw bijdrage hierin wordt gewaardeerd!

Specificaties

Universiteit Twente (UT)

Functie-eisen

Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau en een opleiding op bedrijfseconomisch gebied of hiermee vergelijkbaar. Je bent enthousiast, je durft, communiceert makkelijk en hebt plezier in samenwerken met anderen. Je gaat voor een goede kwaliteit van je werk en “first time right”.

Natuurlijk ben je goed met Excel en nauwkeurig. Ook heb je ervaring met boekhouden. Het is belangrijk dat je Engels spreekt, want dat is de voertaal van veel wetenschappers. Kennis van Oracle Financials, Business Objects en Unit4 is een pré.

Tot slot zijn de volgende competenties op jouw van toepassing: Leervermogen – Schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid – Accuratesse – Klantbetrokkenheid

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een fulltime functie in een uitdagende en dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen ideeën en ontwikkeling. Samen met jou willen een extra impuls geven aan onze dienstverlening. De functie is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie voor omzetting naar onbepaalde tijd bij goed functioneren. Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4012,- bruto per maand (conform schaal 9 van de CAO-NU). Daarnaast bieden wij 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.

Werkgever

ET

De faculteit Engineering Technology (ET) heeft als doel om samenleving en industrie in staat te stellen om te innoveren en waarde te creëren met behulp van technologieën die gedegen, efficiënt en duurzaam zijn. We doen dat door ons in te zetten voor onderwijs en onderzoek in Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. We maken deel uit van een ‘people-first' technische universiteit en zijn een internationaal toonaangevend centrum voor slimme productie, processen en apparaten in vijf domeinen: Health Technology, Maintenance, Smart Regions, Smart Industry en Sustainable Resources. Onze faculteit heeft circa 1.800 bachelor- en masterstudenten, 400 medewerkers en 150 promovendi. We verzorgen drie opleidingen: Civiele Techniek, Industrieel Ontwerpen en Werktuigbouwkunde. Onze onderwijs- en onderzoeksprogramma's zijn nauw verbonden aan drie onderzoeksinstituten van UT: Mesa + Institute, TechMed Centra en Digital Society Institute. Als werkgever biedt de Faculteit ET werk dat ertoe doet. Wij rusten je toe om nieuwe mogelijkheden te creëren voor jezelf en voor onze samenleving. Je wordt bij ons deel van een toonaangevende technische universiteit met toenemende, positieve maatschappelijke impact. We bieden een open, inclusieve en ondernemende sfeer, waarin we je stimuleren om gezonde keuzes te maken, bijvoorbeeld via onze flexibele, aanpasbare arbeidsvoorwaarden.

Specificaties

  • Financiën
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2920—€4012 per maand
  • HBO
  • 2021-255

Werkgever

Universiteit Twente (UT)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Drienerlolaan 5, 7522 NB, Enschede

Bekijk op Google Maps

Interesting for you