Implementatie coördinator OK technologie

Implementatie coördinator OK technologie

Geplaatst Deadline Locatie
25 mrt 14 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je ontdekt en implementeert nieuwe technologie in nieuwe innovatieve operatietechnieken.
Als implementatie coördinator OK technologie ben je in staat actief mee te denken met specialisten en promovendi over mogelijkheden en implementatie van nieuwe technologie in nieuwe innovatieve operatietechnieken, zorg je er voor dat elke nieuwe technologie op de operatiekamers zorgvuldig wordt ingevoerd, waardoor de veiligheid voor patiënt en personeel gewaarborgd blijft en technologie effectief en efficiënt gebruikt wordt. Als technologie eenmaal in gebruik is, dient het ook optimaal te blijven functioneren in een veranderende omgeving. Ook daar zorg je voor.

Het Radboudumc zit in een transitiefase naar een nieuw besturingsmodel uitgaande van centra. De afdeling Operatiekamers komt in het nieuwe centrum voor Acute en Intensieve Zorg, samen met de afdelingen anesthesie, IC en SEH. De technologische coördinatie binnen het centrum zal daarmee ook afdelingsoverstijgend worden.

Taken en verantwoordelijkheden
  • De primaire taak betreft de implementatie van nieuwe OK technologie:
    • Starten van aanschaf- en implementatieprojecten in intensieve samenwerking met betrokken specialisten door opstellen van planning en maken van bijbehorende werkafspraken.
    • Begeleiden van deze projecten, zorgen dat ze conform plan verlopen, zo nodig aanpassen en bijstellen.
    • Vastleggen van alle informatie in het aanschafdossier en registraties;
    • Participeren in relevante commissies en aanbestedingswerkgroepen gericht op de implementatie aspecten.
  • Daarnaast is er ook ruimte voor:
    • periodieke evaluatie van het assortiment medische technologie t.b.v. kwaliteitsverbetering of kostenreductie en starten van verbeterprojecten hierop.
    • de projectleiding bij aanschafprojecten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een spin in het web die zorgt voor een soepele introductie van nieuwe technologie, die dit kan uitdenken én uitvoeren in de driehoek hulpmiddelen/ processen/gebruikers. Hierbij ben je in staat snel te leren welke aspecten er een rol spelen in de introductie van nieuwe (medische) hulpmiddelen op de operatiekamers en vind je het een uitdaging om verschillende wensen en meningen van gebruikers in te passen in de eisen en mogelijkheden. Daarnaast heb je oog voor de dilemma's en blijf je zorgdragen voor de vereiste zorgvuldigheid. Ten slotte ben je goed in het omgaan en afstemmen met een veelheid aan diverse stakeholders waar je mee afstemt. Je zult veel in het OK complex zijn en participeert ook in de relevante commissies en projectgroepen.

Voor deze invulling zijn we op zoek naar een collega met minimaal wo werk- en denkniveau, met bijvoorbeeld één van de volgende profielen:
  • Technoloog (Bachelor of Master) met groot gevoel voor complexe organisaties.
  • Bedrijfskundige (Bachelor of Master) met groot gevoel voor technologie
  • Daarnaast is ervaring in projectmanagement en projectmatig werken is sterk gewenst, maar dit is geen vereiste.
Daarnaast zou jij jezelf als volgt omschrijven. Je:
  • leert snel en vindt complexe omgevingen aantrekkelijk.
  • bent in staat om de veranderingen door nieuwe technologie goed aan te laten sluiten bij processen en de mensen daarin.
  • bent gestructureerd in de je aanpak en tegelijk ben je ook in staat om je planning, stijl en werkmethode aan te passen indien de situatie hier om vraagt.
  • kunt goed omgaan met de hectiek en de operationele druk bij de OK's.
  • bent ondernemend, benadert mensen proactief en helpt de mensen die betrokken zijn hun rol ook in te vullen.
  • hebt een positieve en proactieve grondhouding en denkt in mogelijkheden.
  • geeft feedback en staat open voor feedback.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, met uitzicht op verlenging.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. Maar er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage (47% of 72%).
  • Als fulltime medewerker heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Operatiekamers is verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardige, veilige en patiëntgerichte operatieve zorg voor zo'n 25.000 patiënten per jaar. Deze zorg wordt geleverd in 3 operatiekamer complexen met in totaal 28 operatiekamers, 38 verkoeverbedden, 10 holding bedden, een post anesthesie care unit en onze nieuwe ultramoderne hybride MITeC OK's inclusief MRI faciliteit.

De afdeling Operatiekamers is één van de meest moderne en innovatieve OK complexen van Nederland. Er wordt intensief samengewerkt met de opleiding voor Technische Geneeskunde en promovendi met een technisch geneeskundige achtergrond. Samen met de hoogleraar Innovatieve chirurgie en de hoogleraar Evidence Based Surgery van de afdeling Operatiekamers en alle betrokken specialisten van de snijdende specialismen, geef je mee vorm aan innovatie in de breedste zin: Technologische innovatie, patientveiligheid en duurzaamheid.

De afdeling Operatiekamers is een dynamische afdeling waar voortdurend innovaties en ontwikkelingen spelen om nog betere patiëntenzorg te kunnen leveren. Een resultaatgerichte en ondernemende patiëntenzorg en dienstverlening zijn daarbij voorwaarden. Medische technologie, van beschermende kleding via instrumentarium tot geavanceerde apparatuur, is essentieel bij operaties. Nieuwe technologie is onderdeel bij elke innovatie.

Wij bieden een uitdagende functie binnen een leuke en ambitieuze afdeling. De afdeling levert uitstekende kwaliteit. Er blijft echter altijd ruimte voor verbetering!

Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €2911—€4615 per maand
  • Universitair
  • 134863-P710673-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you