Projectmedewerker - NIOO-KNAW - Wageningen

Projectmedewerker - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 8 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het vogeltrekstation is per direct op zoek naar een projectmedewerker.

Ben jij een kei in organiseren en zorg jij voor een up-to-date administratie? Dan hebben we een leuke vacature voor jou.

Functie informatie:
Als projectmedewerker zorg jij voor de individuele ringmachtigingen en de administratie rond de opleiding van aspirant-ringers. Ook organiseer je diverse bijeenkomsten voor vrijwillige ringers.
Tevens coördineer je twee-projecten en een programma voor op mensen overdraagbare ziektes bij vogels. De coördinatie van deze projecten omvat het onderhouden van contact met de deelnemers, informatievoorziening, vraagbaakfunctie, gegevensbeheer en rapportage. Als projectmedewerker ondersteun je tevens een wisselend aantal kortlopende projecten voor externe opdrachtgevers.
Je werkt nauw samen met de andere medewerkers binnen ons kleine team en je kan worden ingezet voor diverse andere taken, onder andere op het gebied van data- en websitebeheer.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Als projectmedewerker beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden en ben je in staat zelfstandig een projectadministratie te voeren. Je beschikt over een relevante opleiding op minimaal HBO niveau en over enige ervaring binnen een soortgelijke functie. Je bent thuis in computergebruik op een Windows-platform en in alle gangbare Microsoft Office applicaties. Je werkt nauwkeurig en georganiseerd en je bent flexibel. Je bent analytisch ingesteld en vindt het leuk om met gegevens om te gaan.
Goede contactuele vaardigheden zijn noodzakelijk in de constante interacties met ringers en opdrachtgevers. Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk. Enige kennis van vogels en vogelonderzoek en kennis van of ervaring met ringonderzoek zijn wenselijk.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling:
De aanstelling is een deeltijdaanstelling voor bepaalde tijd van een periode van acht maanden. Het deeltijdpercentage bedraagt 0,6 fte.

Salaris:
Afhankelijk van leeftijd en ervaring maximaal €3.548 bruto per maand bij een volledige werkweek (schaal 8 CAO-Nederlandse Universiteiten) exclusief 8% vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Pensioenregeling en de mogelijkheid tot uitruil van arbeidsvoorwaarden maken hiervan onderdeel uit.

Werkgever

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO)

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO - KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het NIOO doet ecologisch onderzoek in de zee, op het land en in het zoete water. Daarbij onderzoekt het hoe levende wezens met elkaar en met hun omgeving omgaan. Voor het stimuleren van biodiversiteit en duurzaamheid in natuur en maatschappij maakt het NIOO gebruik van een wereldwijd netwerk van wetenschappers, beleidsmakers, natuurbeheerders en andere stakeholders.

Afdeling

Vogeltrekstation – Centrum voor vogeltrek en -demografie is een samenwerkingsverband van het NIOO-KNAW en de Ringersvereniging. Het Vogeltrekstation is hèt expertisecentrum op het gebied van vogeltrek en vogeldemografie en regelt de dagelijkse gang van zaken rond het vangen en ringen van vogels voor wetenschappelijk onderzoek, beleid en bescherming.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • max. 22.8 uur per week
  • max. €3548 per maand
  • HBO
  • AT2021-041 - VT-2108

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you